Lopez çarpıldı!

3 günlük konser serisi için Türkiye'ye gelen Jennifer Lopez, İstanbul'a vuruldu. Gece Reina, gündüz Bebek'e giden seksi yıldız, İstanbul'da kalma süresini uzattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2012 Güncelleme 16 Kasım 2012, 08:52
Lopez çarpıldı!

İÇİNDEKİLER

İstanbul; Jennifer Lopez'e; Lopez de İstanbul'a hayran kaldı... 3 günlük konser serisine önceki akşam Ataköy Atletizm Arena'da start veren Lopez, şovunun ardından Reina'ya gitti. Dansçı aşkı Casper Smart ile mekana giden seksi yıldız, bir hayli neşeliydi. Jennifer Lopez için Nomads İstanbul'un oryantalleri bir şov sergiledi.

Dansözlere eşlik eden Jennifer Lopez, kıvrak hareketleriyle herkesi mest etti. Bu arada şarkıcı; et şiş, pazı dolma, tavuk şiş, sebzeli börek ve pizza yedi. Pizzayı çok beğenen Jennifer Lopez, gece boyunca da White Russian isimli kokteyli içti. Lopez'in gecesi; kendisi için yapılan havai fişek gösterisiyle sona erdi.

DANSÖZ OYNATTI
Jennifer Lopez; Reina'nın sahibi Memet Koçaslan ve Ali Ünal'ın yaptığı jestlerle kendinden geçti. Oryantal şovu özel şampanya içerek seyreden Lopez, Koçaslan'ı menajerinin Los Angeles'ta gerçekleşecek doğumgünü partisine davet etti.

SEVGiLiSi KILIBIK ÇIKTI
Aşkının yanından hiç ayrılmayan Casper Smart'a dansözlere takması için para verildi. Genç dansçı, Jennifer Lopez'den çekinince parayı arkadaşına verdi.

1000 KİŞİ ÇALIŞTI
110 kişiyle sahnede şov yapan Lopez için; konserde toplam bin kişi görev aldı.

KONSERDE REZALET
Dünyaca ünlü şarkıcının Garanti Bonus ana sponsorluğunda gerçekleşen konseri; seyirci için tam bir kabusa dönüştü. Konser alanına girmek için saatlerce bekletilen biletli seyirciler, çileden çıktı. Pascal Nouma, organizasyon hataları nedeniyle sergileyeceği DJ performansını iptal etmek zorunda kaldı.



iSTANBUL'DA EVLENECEK
Jennıfer Lopez, İstanbul'un büyüleyici atmosferi karşısında öyle hayran kaldı ki, burada yaşamak istediğini söyledi. Ataşehir'deki Metropol İstanbul projesini yakından inceleyen Lopez; Boğaz ve Adalar manzaralı bir daire için yetkililerden bilgi aldı. Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, şunları söyledi: "Metropol İstanbul projesini bir yakını tavsiye etmiş. İstanbul'a gelince bizi konserine davet etti. Normalde Türkiye konseri sonrası ülkemizden ayrılacaktı ama Sofya konseri sonrası yeniden geleceğini söyledi."

ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN
Ünlü şarkıcı, dün öğlene kadar konakladığı Les Ottoman's Hotel'deydi. Lopez, öğleden sonra çocuklarıyla otelin yanındaki parka gitti.

Seksi yıldız; ikizleri Max ve Emme ile tahterevalliye bindi. Sevgilisi Casper Smart'ın da katıldığı eğlencede 8 koruma parkta kuş uçurtmadı.

AKMERKEZ'DE İZDİHAM
Ortaköy trafiğinde yarım saat kalan Lopez'in 2. durağı Akmerkez'di. New Balance ve yüzde 30 indirim bulunan Bambi'yi gezen ünlü şarkıcı, izdiham yarattı. Korumalarının yanına kimseyi yaklaştırmadığı Jennifer Lopez, akşam yeniden oteline döndü.

490 TL'YE BOT ALDI

Lopez, Bambi'den kendisine bu 490 TL'lik botu aldı. Şarkıcı, ödemeyi kredi kartıyla yaptı.


HALİL ÇİLİNGİR - UFUK ÖZCAN