Bombaladı

Nihat Doğan, ateş püskürdü: Askerden kaçan, vergi kaçıran ve uyuşturucu kullananları bırakıp, benimle uğraşmayın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2011 Güncelleme 26 Eylül 2011, 00:00
Bombaladı

İÇİNDEKİLER

Fortest Ctiy konutlarının Çerkezköy'deki tanıtım davetine ünlü sanatçıların akınına uğradı. Tanıtım davetine Nihat Doğan, Metin Şentürk, Erol Köse, Zeynep Dizdar, Oktay Kaynarca, Atilla Saral, Musfata Topaloğlu, Ercan Avşar ve Engin Koç gibi ümlü isimler katıldı. Davette Mustafa Topaloğlu ve Metin Şentürk yaptığı espirilerle tüm konukları gülmekten kırıp geçirdi.

Davette en büyük ilgiyi gören Nihat Doğan ise kendisini eleştirenler için çok sert konuştu: "İnternet medyası beni "rezil" olmuşum diye eleştiriyor. Vatan borcunu ödemeyen, Türkiye'den vergi kaçırıp İstiklal Marşı'nı okuyamayan ve uyuşturcu kulanan insanları adam ediyorlar, biz bir çocuğa yardım ettik diye bana söylemedik söz bırakmadılar." Ünlü türkücünün Kenan Doğulu'yu, Hadise'yi ve Tarkan'ı kastettiği iddia edildi.

EVLERİ BEĞENDİM!
Fortest City konutlarının Çerkezköy'deki tanıtım davetine katılan Metin Şentürk, yine esprileriyle herkesi kahkahaya boğdu. Ünlü sanatçı, elindeki evlerin kataloğuna bakarak, "Şimdi katoloğa baktım evler çok güzelmiş" dedi.

ORHAN BABA ESPRİSİ...
Söylediği sözlerle fenomen olan Mustafa Topaloğlu'nun hedefinde ise Orhan Gencebay vardı. Topaloğlu, "Orhan Gencebay, 'Hayatta iki şeyi seviyorum' diyor 'Birincisi Sevim ikincisi evim' diyerek konukları kahkayahaya boğdu. Davet boyunca Nihat Doğan'ın yanından ayrılmayan ünlü türkücü, "Artık en iyi arkadaşım Nihat" dedi.