Ha karını satmışsın ha takımını

Türkiye'nin gündemine oturan şike skandalı için ünlüler yorum yaptı. En ağır eleştiri Nihat Doğan'dan geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2011 Güncelleme 18 Temmuz 2011, 00:00
Ha karını satmışsın ha takımını

İÇİNDEKİLER

CEYLA AYSAL
Babama katıldım
Ben bu konuda çok fazla konuşmak ve yorum yapmak istemiyorum. Babamın Galatasaray'ın resmi sitesinde yayınlanmış olan açıklaması benim düşüncelerimi de tam anlamıyla yansıtıyor.

NiHAT DOĞAN
Yıllardır konuşulan bir şeydi. Birinin çıkıp, bu işi sonlandırması gerekiyordu, yaptılar.
İyi de yaptılar. Bu iğrenç bir şey. Ha karını satmışsın, ha takımını. Benim gözümde farkı yok. Türkiye'de artık yeni bir dönem başladı. Eskiden savcılar, bazı insanları ifadeye çağırmaktan korkuyordu. Artık öyle değil. Bu insanlara ceza verilmeyecekse, taraftarı olduğum Galatasaray ikinci lige insin. Bunlarla oynamayalım.

NEJAT iŞLER
Ölene kadar
Olanı biteni dikkatle izliyorum. Bayrağı indirdim, ölene kadar Fenerliyim!

CEYHUN YILMAZ
Yargı sürecini dikkatle takip ediyoruz. Konuyla ilgili olarak Galatasaray Başkanı Ünal Aysal çok güzel bir açıklamada bulundu. Ben de kendisine katılıyorum.

ZEKi ALASYA
Kirliliğe karşı çıkalım
Her konudaki kirliliğe karşı çıkmalıyız. Ancak detaylar konusunda açıklama yapmak için henüz erken.

CEM DAVRAN
Başkanın lafına imzamı atarım
Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal'ın yapmış olduğu açıklamaya katılıyorum ve söylediklerinin altına imzamı atıyorum. Beklemeye devam.

F. SEViN ATASOY
Çok üzüldüm
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak, hem takımım hem de Türk futbolu adına üzüntülerimi dile getirmek istiyorum. Dilerim, adalet gerçekten yerini bulur.

Takım değiştirdi
Trabzonsporlu olan Tuğba Özay da futbola yakın isimlerden. Önceki gün Galatasaraylı eski yönetici Vahap Tanrıverdi'nin sahibi olduğu Çamlıca Beyce Sultan Restaurant'ta sahne alan Özay, "Şike olaylarında adı geçmeyen ender bir kulübümüzsünüz. O yüzden ben de artık Galatasaraylı'yım" dedi.