Özel Güvenlik adayları heyecan içinde! 86. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Özel Güvenlik sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. 86. Dönem Özel Güvenlik sınavına katılan vatandaşlar sınav soruları ve cevaplarının erişime açılmasının ardından sonuçların tarihini araştırmaya başladılar. EGM tarafından sonuç tarihi duyuruldu. Peki, 86. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 ÖGG sınav soruları ve cevapları nasıl görüntülenir?

Giriş Tarihi 17 Şubat 2020, 12:37 Güncelleme 18 Şubat 2020, 09:03
Özel Güvenlik adayları heyecan içinde! 86. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

86. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 9 Şubat tarihinde gerçekleştirilen 86. Dönem Özel Güvenlik sınavına ait sorular ve cevaplar geçtiğimiz gün adayların erişimine açıldı. Son zamanların en çok ilgi gören meslekleri arasında yer alan Özel Güvenlik Görevlisi olabilmek için sınava katılan adayalr sonuçları heyecanla bekliyor. Peki, 86. Dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2020 ÖGG sınav soruları ve cevapları nasıl görüntülenir? İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

86. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

86. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları 28 Şubat 2020 tarihinde açıklanacak.

Sonuçlar, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden erişime açılacak.

86. DÖNEM ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

Özel Güvenlik 86. Temel Eğitim ve 62. Yenileme Eğitimi Sınavı soru ve cevaplar açıklandı.

SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

02-06 Mart 2020: Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresidir. Otomasyon projesi öğrenci uygulamasının aktif olması halinde Başkanlığımızın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web adresinde yer alan ve kullanıcıları otomasyon projesine yönlendirecek olan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasına adaylar tarafından itiraz kayıtlarının girileceği ve bahse konu uygulamanın aktif olmaması halinde İl Emniyet Müdürlüklerince ÖGNET'e itiraz kayıtlarının yapılacağı tarih aralığıdır.

09 Mart 2020: Yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklanmasının planlandığı tarihtir.

ÖGG SINAV DEĞERLENDİRME VE YAZILI SINAVA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.

Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talimatın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvegitim@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.