Ölüm Sessizliği!

Türkbükü’ndeki ünlü eğlence mekanı Sess Beach Club, silahla tarandı. 21 yaşındaki komi Furkan Say öldü, ünlü sunucu Jess Molho’nun eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:06
Ölüm Sessizliği!

İÇİNDEKİLER

Bodrum deprem şokundan sonra bu kez silahlı saldırıyla sarsıldı. Dünyaca ünlü isimlerin tatil yaptığı, sosyetenin göz bebeği Göltürkbükü Mahallesi'ndeki yanyana hizmet veren Çilek Beach Club ile Sess Beach Club'a gece 03.00 sıralarında gelen çifte tabancalı bir kişi dehşet saçtı. Çilek Beach Club'a giderek sahile inen saldırgan, iddiaya göre önce Sess Beach Club'u sordu.

HEDEF BODYGUARD MIYDI?
Hemen yan taraf olduğunu öğrenince o yöne doğru yöneldi. Her iki beach club arasına geldiğinde ise saldırgan, belindeki iki tabancayı çıkarıp rastgele ateş etmeye başladı. İddiaya göre hedefi, kapıdaki güvenlik görevlileriydi. Eğlence mekanındaki 400 kişi büyük panik yaşadı. Müşteriler kaçışmaya başladı. Saldırıda vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sess Beach Club'ta komi Furkan Say (21), işletmeci Nesibi Günenç (28) ile Çilek Beach Club'ta garson olarak çalışan Yasin Kaya (29), ünlü sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho ile bir müşteri yaralandı. Furkan Say, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Yaralılardan Nesimi Gönenç, ilk müdahalenin ardından havayoluyla İstanbul'a sevk edildi. Görgü tanıkları olaya 4 kişinin karıştığını söylerken, 2 kişi gözaltına alındı. Şarkıcı Berksan'ın sahibi olduğu Çilek Beach Club'ın çalışanı Gökhan Balcı, "Tesisimize gelen bir kişi, içeri girip Sess Becah Club'ı sormuş. Ardından da biraz uzaklaşıp, sağa sola rastgele ateş etmeye başlamış. Kabusu yaşadık" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



MOTOSİKLET ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORDU
Korkunç saldırıda yaşamını yitiren Sess Beach Club'ın komisi Furkan Say'ın babası Hasan Say, yaşananlara tepki gösterdi. Gözüyaşlı baba, "Evladıma doyamadım. Bir 'bacağım' bile diyemeden hayatının baharında yaşamını yitirdi. Ciğerim yandı. Keşke çalışmasına izin vermesiydik. Bir motor sevdasına gitti oğlum" dedi. Yapılan incelemede 26 el ateş edildiği ortaya çıktı.



SIRTINA SAPLANDI
Ünlü sunucu Jess Molho, eşinin hayati tehlikesi olmadığını belirterek, büyük şok yaşadıklarını söyledi. Molho, "Seken bir kurşun eşimin sırtına saplanmış. Bir kaburgası kırık. Kurşun derinin altında kalmış. Ben şu an kurşunu görebiliyorum. Bir mucize oldu. Eşim şimdi hastanede ve bugün bir operasyonla kurşun çıkartılacak" diye konuştu.