Müdür bey Cansel kızınız olsaydı revire kapatır mıydınız?

Öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için canına kıyan Cansel, Türkiye'yi kahretti. Acı detaylar ise tüyler ürpertti. Cansel, ölmeden 2 gün önce yaşadıklarını okula bildirdi. Baygınlık geçirdi. Eğitimciler de onu revire kapatıp rezaleti örtbas etti! Vatandaşlar sapık öğretmeni kollayan okul yönetimine böyle seslendi: Mağdur ya kızınız olsaydı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Müdür bey Cansel kızınız olsaydı revire kapatır mıydınız?
Kayseri'de tecavüz ettiği öğrencisini intihara sürükleyen matematik öğretmeni Bayram Özcan'a (39) öfke dinmedi. Skandal, Mustafa Eminoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Cansel Buse K.'nin (17), 17 Şubat'ta intihar etmesiyle patlak verdi. Genç kızın, öğretmeninin tecavüzüne uğradığı için canına kıydığı belirlendi. Tutuklanan evli ve 2 çocuk babası öğretmen Özcan'ın en ağır cezayı alması için protesto gösterileri düzenlendi. Vahşetin ardından skandallar zinciri bitmedi. Cansel, intihar etmeden 2 gün önce 15 Şubat'ta müdür yardımcısı ve rehberlik öğretmenine yaşadıklarını haber verdi. Skandala kayıtsız kalan yetkililer, genç kıza olayı ailesine söylemesi için 2 gün süre verdi. Cansel baygınlık geçirdi. Kayseri'nin en ünlü okulunun yöneticileri ise okulun itibarını düşünerek çağrılan ambulansı geri gönderdi. Cansel'i revire kapatarak tecavüzü ört bas etti. 2 gün sonra da genç kızın intihar ettiği haberi geldi. Cansel'in sınav stresi yüzünden intihar ettiğini düşünen ailesi, okul arkadaşlarının yaşananları anlatmasıyla gerçeği öğrendi. Ailenin avukatı Kamil Avşaroğlu, "Öğretmen suçunu itiraf etmiş. Kimse arkasına güvenmesin" dedi. Vatandaşlar ise sanal alemde tecavüzcü öğretmeni koruyan okul yönetimine "Cansel kızınız olsaydı revire kapatıp olayı örtbas eder miydiniz?"sorusunu yöneltti.


Cansel'i istismar ederek ölüme sürükleyen evli 2 çocuk babası öğretmen tutuklandı. Okul müdürü adli kontrol şartı, bir müdür yardımcısı ve 2 rehber öğretmen de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BAKAN: DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Kayseri'de istismar sonucu intihar eden Cansel Buse K. olayını yakından takip ettiklerini belirtti. Ramazanoğlu, "Kim bunları işlemişse en ağır cezanın verilmesi için davanın takipçisi olacağız" dedi. Öte yandan intihara sürüklenen Cansel'in can verdiği gün, çok sevdiği muhabbet kuşu Bebiş'in de öldüğü öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ BÜYÜYOR...
Bu rezalete seyirci kalan tüm okul yönetimi yargılanmalı.
Vicdansızlar, caniler.
Tecavüzcüler için idam cezası gelmeli.
Sapık öğretmen kadar onu koruyan okul yönetimi de suçlu.
Müdür Bey, Cansel kızınız olsaydı rezaleti saklar mıydınız?
Canavar öğretmen.
Okul, tecavüz, ölüm...
Kadına ve çocuğa yapılan kötülüklerin hepsini normalleştiren zihniyet ölsün.