Diyarbakır çok Selim

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Diyarbakır'a gitti Partililerin topladığı yardımları, okul çantalarıyla 3 bin öğrenciye teslim etti. "Kardeşliğimizi hiç kimse bozamaz" mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2015 Güncelleme 11 Ekim 2015, 01:06
Diyarbakır çok Selim

İÇİNDEKİLER

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'ın Bismil ve Sur ilçesine bağlı köy okullarını ziyaret edip öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrenciler için toplanan yardımları teslim etti. Temurci ve beraberindeki heyeti, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar karşıladı.

YİNE PİKNİK YAPALIM
Temurci, yaptığı açıklamada bölgedeki gelişmelerden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "Rabbim bizi kardeş kılmış. Türkiye'nin her noktasında 78 milyon kardeş olmaya mecburuz. Biz bu kardeşlik sesini Diyarbakır'dan duyuruyoruz. Birlik ve kardeşliği gelecek bin yıllara taşıyalım. İstanbul teşkilatları olarak bölgede yaşananlardan tedirginiz. Türkiye'nin her noktasında gerçek barış istiyoruz. Diyarbakır'ın o güzel yaylaları ve köylerinde yine birlikte piknik yapacağız " dedi. Heyet, Bismil'de ve Sur ilçesine bağlı Sarıyamaz ile Karaçalı köylerindeki ilkokul öğrencilerine içerisinde kırtasiye ve okul malzemelerinin olduğu 3 bin çantayı hediye etti.