Borç intiharı

Zırhlı araç teknisyeni Ali Uzun evinde silahla yaşamına son verdi... Evli ve 3 çocuk babası adamın yüklü miktarda borcu bulunduğu öğrenidl i

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2015 Güncelleme 16 Mayıs 2015, 01:24
Borç intiharı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Üsküdar'da yer alan C Bölgesi Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yerleşkesinde Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA), Akrep ve Şokland adı verilen zırhlı araçların bakım ve onarımında görevli teknisyen Ali Uzun, dün kuzenini telefonla arayarak intihar edeceğini söyledi. Uzun'un evine koşan kuzeni kapının açılmaması üzerine polise haber verdi. Eve giren ekipler ve Ali Uzun'un yakınları salonda gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

YETİM KALDILAR


Evin salon kapısının önünde kanlar içinde bulunan Ali Uzun için eve sağlık ekibi çağırıldı. Ancak bir süre sonra eve gelen ekipler, başına ruhsatlı tabancasıyla bir el ateş eden evli ve 3 çocuk babası Ali Uzun'un öldüğünü belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve Gayrettepe Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çevrede bilgi aldı. Olay sırasında işte bulunan Ali Uzun'un eşi gözyaşı döktü. Uzun'un cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ali Uzun'un yüklü miktarda maddi borcu bulunduğu, bu nedenle yaşamına son vermiş olabileceği ileri sürüldü. Polisin olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.