Eller tetikte

Vedat Şahin cinayetinin arkasından Sarallar çıktı; ünlü mafya babası Sedat Şahin kardeşinin katillerinin peşine düştü. Polis, kanlı hesaplaşmaya karşı önlem aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2015 Güncelleme 26 Ocak 2015, 02:08
Eller tetikte

İÇİNDEKİLER

Yeraltı dünyasında silahlar çekildi. Ünlü mafya babası Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile koruması Ferdi Topal'ın, 24 Aralık'ta İstanbul Nişantaşı'nda, husumetli oldukları Of'lu Saral Ailesi'nin üyeleri tarafından öldürülmesinden sonra, gözler bu iki aileye çevrildi. Cinayetlere ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 14 kişiden 5'i tutuklanırken, Şahin Ailesi'nin de gelişmeleri dikkatle takip ettiği öğrenildi. Polis ve istihbarat kaynaklarından alınan bilgilere göre; Şahin Ailesi, intikam cinayetleri için düğmeye bastı.

İNTİKAM İDDİASI
Halen yurt dışında olduğu belirlenen ve 3 müebbet hapis cezası bulunan Sedat Şahin'in ve yakın çevresinin, Saral Ailesi'nden intikam almak için silahlandıkları tespit edildi. Sedat Şahin'in ve ailesinin, kendilerini yaşamıyor sayarak ölümü göze aldıkları ve intikam yemini ettikleri belirtildi. Samsun Bafralı olan Sedat Şahin'in, kardeşi Vedat Şahin ile koruması Ferdi Topal'ın öldürülmesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere ulaştığı da öne sürüldü.

ADAMLARINI GÖNDERDİ
İddialara göre; Sedat Şahin, adamlarını Türkiye'nin pek çok şehrine, kardeşini öldüren kişilerin peşine yolladı. Öte yandan Şahin'in, kardeşinin cinayetinde adı geçen uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya ile Hollanda'da cezaevinde yatan uyuşturucu baronu Dino Soerel'den de hesap sormak için, adamlarını Hollanda ve Irak'a gönderdiği bilgisine ulaşıldı.

Mevlüt YÜKSEL