46'lık yönetmen!

Alkolik yönetmen Mustafa Altıoklar haddini aştı. CNN Türk'te Başbakan Erdoğan'a deli raporu verilmesi gerektiğini söyleyen Altıoklar'a tepki yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 10:19
46’lık yönetmen!

İÇİNDEKİLER

Toplumsal gerilimi artıran yayınlara imza atan Doğan Medyası'nın bu kez konuğu yönetmen Mustafa Altıoklar oldu. CNN Türk ekranlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunan Mustafa Altıoklar ahlak sınırlarını aştı. Aykırı Sorular programında Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Altıoklar'a toplumun her kesimi büyük tepki gösterdi.

'NARSİSTLİK'
"
Başbakan 'Gezi'de ben hata yaptım. Durun bakalım' deseydi, kesinlikle şu anda yüzde 70-80 oy alırdı ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da narsistik kişilik bozukluğu var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu..." diyen Altıoklar, herkesi çileden çıkarttı. Hadsiz yönetmenin bahsettiği rapor, halk arasında 'deli raporu' olarak da biliniyor.



'ÜLKEYİ BÖLELİM'
Türkiye için başkanlık sisteminin gerekli bir model olduğunu söyleyen Altıoklar, ülkenin 15-16 ayrı parçaya bölünerek eyalet sisteminin oluşturulması gerektiğini iddia etti.

Bu eyaletlerin tamamının kendi başbakanı ve kendi sistemiyle yönetilebileceğini anlatan Altıoklar, bu iradenin ayrılma taleplerinin de makul karşılanabileceğini ileri sürdü. Gezi Parkı olaylarında, gençlerin adalet istediğini söyleyen Altıoklar, hareketin tamamen barışçıl taleplerle başladığını iddia etti.

Altıoklar, Gezi Parkı olaylarını şöyle anlattı: "Gezi'nin üçüncü gününde o çocukların yüzde 99.9'u Başbakan o ziyaretini ertelediğinde, 'Galiba yanlış bir hareket yaptık' deseydi bugün oy oranı 70'lere 80'lere varacaktı. O çocukların hepsi o kutsal babanın ağzına baktılar. O kutsal baba, dayakçı baba mı yoksa şefkatle yaklaşacak bir baba mı? Bir baktılar bu baba dayakçı bir baba! Kutsal babaya isyan başladı o andan itibaren. Sinmediler, susmadılar tam aksine isyan ettiler."

'GEZİ'CİLERİ BİLE KIZDIRDI
Gece hayatı ve alkol bağımlılığı ile ün yapan yönetmen Mustafa Altıoklar'a sarfettiği sözlerden dolayı 'Gezi'ciler de tepki gösterdi. Yönetmenin kendilerini kullanmasına karşı çıkan Gezi protestocuları, "Bizim üzerimizden prim yapmaya kalkma" çağrısında bulundu.