Seri tetikçi

İstanbul'da 4 kişiyi öldüren seri katil tetikçi çıktı. Polis, torbacılık yaparak servet yapan Deniz Şahin'i azmettiren uyuşturucu baronunun peşine düştü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2013 Güncelleme 25 Ağustos 2013, 00:00
Seri tetikçi

İÇİNDEKİLER

22 saatte 4 kişiyi kurşunlayan seri katil Deniz Şahin araştırıldıkça tüyler ürperten gerçek gün yüzüne çıkıyor. Fatih'in eski semtlerinden Yedikule, K.M.Paşa, Silivrikapı ve Esenyurt'ta ablası ile birlikte 4 kişiyi öldüren Deniz Şahin'in soruşturmasına, Cinayet Bürosu'nun yanında, Narkotik Şube de katıldı.

2 günlük gözaltı süresinde ve savcılıkta "Hiçbir şey hatırlamıyorum" diyen seri katilin bu durumunu kuşkulu bulan polis, yaptığı araştırmada yalnız olmadığını belirledi.

BARON ARANIYOR
Şahin'e cinayetler sırasında, silah, mermi ve para temin etme, gideceği yerlerin adresini belirleme, öldüreceği kişilerin yerlerini söyleme, motosiklet ve araba ile dolaştırma gibi konularda yardımcı olan 2 kişinin de bulunduğu anlaşıldı. Narkotik Şube polislerinin yaptıkları çalışmada, çevresinde 'torbacılık' diye tabir edilen esrar, kokain ve bonzai türü uyuşturucuları satan Deniz Şahin'i yönlendiren bir başka uyuşturucu baronu olduğu tespit edildi. Polis seri katili cinayetlere teşvik eden uyuşturucu baronunun kimliğini belirlemeye çalışıyor. Katili azmettirici büyük baronu yakalamak için, Deniz Şahin ile çevresindekilerin cep ve ev telefonları araştırılıyor.

DELİKANLI YAŞAR
Fatih'te "Siirtli delikanlı Yaşar" olarak bilinen Yaşar Deli'nin semtte uyuşturucu satışına müsaade etmediği için öldürüldüğü ifade edildi. Deli Aşireti'ne mensup Yaşar Deli'nin, Şahin ve arkadaşlarına uyuşturucu sattırmadığı, bu nedenle de hedef seçildiği belirtildi.

SERVET SAHİBİ
Deniz Şahin'in son yılların gençleri tehdit eden en tehlikeli uyuşturucusu olan bonzai, kokain ve esrar satarak önemli bir servet edindiği anlaşıldı. Seri katilin birçok kez cezaevine girip çıkmasına rağmen, uyuşturucu satışından 3 ev, bir arama ve motosiklet ile 4 tabanca aldığı, lüks içinde yaşadığı ortaya çıktı.

KAPKAÇÇI SANDILAR

4 Kişiyi öldüren Deniz Şahin'in kapkaç zanlısı olma ihtimali üzerine bölgede takibe alındıktan sonra seri katil olduğunun öğrenildiği ortaya çıktı. Motosikletle şüpheli olarak dolaştığı ihbarıyla harekete geçen güven timleri, kapkaççı sandıkları kişinin, elinde ölüm listesiyle dolaşan seri katil olduğunu daha sonra öğrendi.

Mevlüt YÜKSEL / Emir SOMER