Herşey bir anda oldu

Sosyetik gelinin bekarlığa veda gecesinin meyvesi olan siyahi bebeğin babasını TAKVİM buldu. Skandal geceyi anlatan Nijeryalı dansçı, 'Evladıma sahip çıkmazlarsa onu alır, giderim' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2013 Güncelleme 18 Mayıs 2013, 02:26
Herşey bir anda oldu

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin nur topu gibi skandalı oldu. Çırağan'da evlenen ünlü çiftin bebeği siyahi doğdu. TAKVİM o bebeğin babasını buldu. Bebek şokunu yaşayan siyahi baba, skandal geceyle ilgili konuştu.

'GELİN SARHOŞTU'
"Yok artık" dedirten olay, geçen yaz patlak verdi. Türkiye'nin en tanınmış ailelerinin çocukları, Çırağan Sarayı'nda evlenme kararı aldı. Düğün arifesinde gelin ve damat "bekarlığa veda gecesi" düzenledi. Sarhoş olan gelin, siyahi bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün hiçbir şey hatırlamayan gelin, Çırağan'da rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Mutluluklarını bir bebekle taçlandıran çift, doğum için ABD'ye gitti. Bebeğin doğacağı gün bütün aile Amerika'ya uçtu. Ancak mutlu haberi bekleyen aile acı sürprizle yıkıldı. Siyahi bebeği gören damat ve yakınları ilk uçakla İstanbul'a döndü. Boşanmak için avukatına talimat verdi. Partide alkol duvarını aşan gelin ise gözyaşlarına boğuldu. TAKVİM, herkesin merak ettiği biyolojik babaya ulaştı. Skandala imza atan Nijeryalı dansçı A.Y. o gece yaşanan tüm rezaleti ayrıntılarıyla şöyle anlattı: "Boğaz'daki o eve çılgınca şov sergilemek için gittik. Bekarlığa veda partisi olduğunu orada öğrendik. Alkol su gibi akıyordu. Bayanlar müzikle kendilerinden geçmişti. Herkesin delice eğlenirken gelin adayı elimden tutarak boş bir odaya götürdü. Birden öpmeye başladı. Birileri görecek ve işimden olacağım korkusuyla panikledim. Ancak o ısrar edince ben de dayanamadım.

500 DOLAR BAHŞİŞ VERDİ
Çok sarhoştu. Herşey birkaç dakika içinde olup bitti. Gecenin sonunda elime 500 dolar sıkıştırdı. Bir daha kendisini hiç görmedim. Olayı bilen arkadaşlarım gazeteyi görünce beni aradı. Şoke oldum. Bebeğimin olduğunu böyle öğrendim. Çocuğumu istemezlerse, ben sahip çıkarım."

'VAY BAŞIMA GELENLER'
Tam 3 yıldan beri Türkiye'de yaşayan Nijeryalı baba A.Y., başına gelenler için "Kader" dedi. Siyahi baba, "Kimseye konuşmam. Yeter ki çocuk sahipsiz kalmasın" diye konuştu.

TRAJiKOMiK
* Skandal, twitter'da böyle konuşuldu.
* Dansçı zenci olmasa olay arada kaynayıp gidecekti.
* Marjinal insanlar yakışır size ve sizin gibilere...
* Bekarlığa veda partilerinin ismi "siyahi bebeğe merhaba partisi" olarak değiştirildi.
* Bebekler değil, damatlar karışmış.
* Trajikomik...
* Siyahilerin sosyete çıktığı yerde, ırkçılıktan bahsedilemez.
* Sosyetenin bekarlığa vedası böyle olur işte...


MEVLÜT YÜKSEL