Baba hospital

Yeraltı dünyasının ünlü isimleri Nuri Ergin, Hasan Heybetli ve Kürşat Yılmaz, cezaevinde hastalandı. Mafya babaları, Edirne Devlet Hastanesi'nde buluştu. Polis ve MİT ise güvenlik alarmı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2013 Güncelleme 26 Nisan 2013, 02:55
Baba hospital

İÇİNDEKİLER

İşledikleri suçlarla korku salan 3 büyük "mafya babası" hastalandı. Cezaevinde yatan Hasan Heybetli, Kürşat Yılmaz ve Nuri Ergin, çeşitli hastalıkları nedeniyle Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. "Kasten adam öldürmek" suçundan Silivri Cezaevi'nde yatan Hasan Heybetli, prostat hastalığına yakalandı.

KALP SPAZMI GEÇİRDİ
Karagümrük çetesinin "Nuriş" lakaplı lideri Nuri Ergin, yattığı Edirne F Tipi Cezaevi'nde kalp spazmı geçirdi. Daha önce 4 kez hapisten kaçan ve Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz ise kronik bir hastalığın pençesine düştü. Ayrı cezaevlerinde suçlarını çeken mafya babaları, Edirne Devlet Hastanesi'nde buluştu.

'ADAMLARI' HASTANEDE
Tedaviye alınan mahkumların, durumlarının iyi olduğu açıklandı. 3 ünlü mafya babasının yakınları ve adamları, hastaneye akın etti. Polis, jandarma ve MİT ise harekete geçti. "Babaların" firar etmemeleri için hastane çevresinde sıkı güvenlik önlemleri alındı. Savcılığın, Heybetli, Yılmaz ve Ergin'in yakınlarıyla görüşmesini ertelediği öğrenildi.

REZİDANS MAHKUMU
Silivri Cezaevi'nde yatan Hasan Heybetli, Mehmet Edremit'in rezidansta öldürülmesi olayına karıştı. "Cinayetten" 25 yıl, "ruhsatsız silah"tan da 10 ay hapis cezası aldı.

KABARIK SABIKA
Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nde yatan Kürşat Yılmaz, "suç örgütü kurmak", "yağma", "silahla yaralama", "hürriyetinden yoksun bırakma" gibi suçlardan toplam 66 yıl hapis cezası almıştı. Yılmaz, daha önce 4 kez cezaevinden firar etmişti.

DAVA ADAMI!
Karagümrük çetesinin lideri Nuri Ergin'in hakkında çok sayıda kesinleşmiş hapis cezası var. Birçok davası ise hala devam ediyor. Edirne F Tipi Cezaevi'nde yatan Ergin'in, müebbet hapis cezası bulunuyor.


MEVLÜT YÜKSEL