Altın vuruş!

Adana'da 2 çocuk altın çaldı. Savunmaları ise taşeron terörün ipini pazara çıkardı: Barış sürecinden dolayı gösteri yok... Bu yüzden molotof atıp para kazanamıyoruz!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2013 Güncelleme 07 Mart 2013, 00:09
Altın vuruş!

İÇİNDEKİLER

Türkiye barış sürecine kilitlendi. Bu gelişme, terörle beslenen taşeronların suratına tokat gibi indi. Sokak gösterilerinde çocukları kullanan hainler, yeni süreçle birlikte iyici köşeye sıkıştı. İşte Adana'da yaşanan bir olay taşeron hainleri bir kez daha gözler önüne serdi. 2 gün önce motosikletli iki kişi, bir kuyumcuyu soymak istedi.

15 DAKİKADA İKİ HEDEF
Zanlılar kuyumcunun camlarını taşla kırdı. İçeri girdiklerinde ise kadın kuyumcunun silahlı direnişiyle karşılaştı. Şoka uğrayan zanlılar, kaçtı. Motosikletli hırsızlar 15 dakika sonra bu kez başka bir kuyumcu dükkanını hedef aldı. Dükkanın camını kırıp 15 altın bilekliği çaldı. Zanlıları arayan polis, ara sokaklarda eldiven buldu. Parmak izi çalışmasında zanlıların A.B. (17) ve M.C. (16) olduğu belirlendi. Soyguncular kıskıvrak yakalandı.

MOLOTOFA 25 TL
Maskesi düşen zanlıların çocuk olduğu belirlendi. Çocukların itirafları ise terör örgütünün kirli yüzünü bir kez daha kanıtladı. Çocuklar PKK tarafından organize edilen gösterilere para karşılığı katıldıklarını söyledi. Zanlılar, "Barış sürecine girildiği için korsan gösteriler yapılmıyordu. Biz de bu yüzden parasız kaldık" dedi. Zanlıların gösterilerde taş atmak için 5 TL, molotof kokteyli atmak için de 25 TL aldıkları belirlendi.

Murat KARAMAN