Hastasıyız

Yüz nakli operasyonlarıyla halkın gönlüne taht kuran Ömer Özkan, sosyetenin gözdesi oldu. Bir çok ünlü isim 'Beni baştan yarat' diyerek Özkan'dan randevu almak için sıraya girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2012 Güncelleme 20 Mayıs 2012, 02:17
Hastasıyız

İÇİNDEKİLER

Prof.Dr. Ömer Özkan Türkiye'nin dört bir yanından hasta akınına uğradı. Sağlık Bakanlığı'nın özel izinli muayenehaneci doktorlarından olan ve estetik ameliyatlarını özel bir hastanede yapan Özkan, ünlülerin ve sosyetenin tek tercihi oldu. Uğur Acar'a yaptığı ameliyat sonrasında özellikle İstanbul'da yaşayan ünlü isimler, Özkan'a estetik yaptırmak için sıraya girdi. Burun, göğüs ve yüz estetiği isteyenler, Özkan'ın telefonlarını kilitledi. "Hocam beni baştan yarat" diye mesaj yağdırdı. Yaptığı nakiller nedeniyle özel hastalarına zaman ayıramadığını daha çok hastanede olduğunu belirtmesine rağmen ünlüler Özkan'dan vazgeçmedi. "Ne zaman fırsat bulursa o zaman olsun, gerekirse aylarca bekleriz" diye adını listeye yazdırdılar.

SİYASİLER DE KUYRUKTA
Özkan'ın Turan Çolak'a yaptığı yüz naklinden sonra estetik ameliyat olmak isteyen sayısı da ikiye katlandı. Sosyete ve ünlü isimlere siyasiler de eklendi. 4. yüz nakli olan Turan Çolak'ın fotoğrafının yayınlanması üzerine çok sayıda kişinin Özkan'a muayene olmak için telefon ettiği öğrenildi. Doktorlar arasında en çok vergi veren isim olan Özkan'ın ünlülere zaman ayırması halinde Türkiye'nin vergi şampiyonu olması bekleniyor.

* Ömer Özkan'ın yüz nakli yaptığı Uğur Acar (sağda) ve Turan Çolak'ın yeni halleri, ünlü doktoru tüm sosyete içinde gözde yaptı. Özellikle Turan Çolak'ın fotoğrafının yayınlanmasının ardından Özkan'a gelen estetik operasyon mesajları iki katına çıktı.


Hüsniye ORAL