Uğur'lu sakal

Türkiye onu, ilk yüz nakliyle tanıdı! Herkes bu yeni ifadeye hayranlıkla bakakaldı! Ve şimdi 'yeni yakışıklımız' Uğur Acar, hayalindeki top sakalı da bırakıp yalnızca TAKVİM'in karşısına çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2012 Güncelleme 22 Mart 2012, 01:29
Uğur’lu sakal

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, yıllardır hayalini kurduğu sakala kavuştu. Henüz 40 günlük bebekken geçirdiği kaza sonucu yüzünü kaybeden Uğur, önce Türkiye'de ilk kez yapılan yüz nakliyle sağlıklı bir yüze sahip oldu. Akdeniz Üniversitesi'nde, 21 Ocak'ta, Prof. Dr.Ömer Özkan tarafından gerçekleştirilen yüz nakliyle hayatı değişen Uğur Acar, henüz yüzünü görmeden uzayan sakallarını hissedince heyecanlanmış ve yüz nakli yapan ekipte yer alan Doç. Dr. Ayhan Dinçkan'ın top sakalı gibi sakal uzatmak istediğini söylemişti.

SÜREKLİ AYNA KARŞISINDA
Ancak doktoru Prof. Ömer Özkan, yüzünün iyileşme sürecinde olduğunu ve her aşamayı gözlemlemek gerektiğini belirterek düzenli olarak tıraş edilmesinin şart olduğunu kaydemişti. Yeni yüzüne kavuştuktan sonra 2 ayı geride bırakan Uğur ise sabırla bekleyip sonunda muradına erdi! Artık birçok riski geride bırakan ünlü genç, doktorundan sakal iznini kopardı. İlk kez kendi başına tıraş olup, o çok sevdiği modeli yeni yüzüne uyguladı. Tıpkı Doç. Dr. Ayhan Dinçkan gibi top sakal bırakan Uğur, yeni imajıyla sadece TAKVİM'e poz vererek "Eskiden aynaya bakmazdım, şimdi ise hep ayna karşısındayım" dedi.