Geliyorlar

Çift kol nakli yapılan Atilla Kavdır özel aracıyla hastane bahçesinde geziyor. Uğur Acar ise sakallarını kendisi kesiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2012 Güncelleme 21 Mart 2012, 02:03
Geliyorlar

İÇİNDEKİLER

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çift kol nakli olan Atilla Kavdır, eşi Ayşe Kavdır ile birlikte hastane bahçesinde gezinti yapıyor. Baş parmağını oynatmanın yanında artık diğer parmaklarını da hissetmeye başladığını belirten Kavdır, "Yeni kollarıma çok hızlı alıştım. Kollarımla uçabilirim. Kendimi kuş gibi hissediyorum" diye konuştu. Kavdır, kendisine özel hazırlanan ve nakilli kollarını yukarıda tutan tekerlekli sandalye ile her gün hastane bahçesinde de bir saat güneşleniyor.

'BIRAKIN BENİ'
Türkiye'nin ilk yüz nakli olan Uğur Acar ise artık uzayan sakallarını kendisi tıraş etmeye başladı. Aynanın karşısında çok dikkatli davrandığı belirtilen Acar'ın, "19 yılın ardından yeni yüzüme kavuştum. Onu çok özel olarak koruyorum" dediği belirtildi. Bu arada Acar'ın artık taburcu olmak istediği ve doktoruna "Hocam ben burada yata yata bunalıma girdim. Artık düzeldim. İzin verin taburcu olayım" dediği öğrenildi.