Temel İçgüdü 3

17 yaşındaki kız, 6 aylık nişanlısını 'fantezi yapalım' diyerek kandırıp, yatağa bağladı. Daha sonra başına sert cisimle vurduğu genç adamı, boğarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2011 Güncelleme 20 Temmuz 2011, 00:00
Temel İçgüdü 3

İÇİNDEKİLER

ABD'li oyuncu Sharon Stone'un efsane filmi 'Temel İçgüdü'nün 1 ve 2.'sinin benzeri, Erzurum'da yaşandı... Şenkaya ilçesinde Cumartesi günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Şenkaya İlçesi'ne bağlı Yürekli Köyü'nde oturan 17 yaşındaki D.C. adlı genç kız, yaklaşık 6 ay önce Ormanlı Köyü'nde yaşayan 23 yaşındaki Kadir Alver ile nişanlandı.

ZORLA EVE GÖTÜRDÜ
Kadir Alver, genç kızı 15 Temmuz Cuma gecesi kaçırdı. Alver, evine götürdüğü genç kızla birlikte olmak istedi. Ancak D.C. buna karşı çıktı. İddiaya göre nişanlı genç zor kullanınca, D.C., 'fantezi yapalım' diyerek nişanlısını el ve ayaklarından yatağa bağladı. Genç kız daha sonra kafasına sert bir cisimle vurduğu Kadir Alver'in pantolonundan çıkarttığı kemerle, onu boğdu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Olaydan bir süre sonra nişanlısını öldürdüğünü anlayan D.C. karakola giderek, cinayeti itiraf etti.
Jandarma eve gittiğinde Kadir Alver'in elleri ve ayakları bağlı bir şekilde öldürülmüş olarak buldu. Yapılan otopsinin ardından cenaze toprağa verildi.

TECAVÜZ EDECEKTi
Genç kız ifadesinde, "Beni kandırdı. İlişkiye girmek istediğini söyledi. Sürekli hazır olmadığımı söylememe rağmen ısrarını sürdürdü. Beni döverek zorla sahip olmaya çalıştı. Olay günü yine benimle zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Fantezi yalanıyla kandırdım. Yatağa bağladıktan sonra kafasına vurdum ve kemerle boğdum. Pişmanım ama namusumu korudum" dediği öğrenildi.


Sinan AYDIN