Aslan Servet'e kondu

45 bin taraftarının desteğini arkasına alan Galatasaray, 2. yarıda etkili bir futbol sergiledi... 70'de Servet'in golü Aslan'a galibiyeti getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2011 Güncelleme 26 Ocak 2011, 11:42
Aslan Servet’e kondu

İÇİNDEKİLER

YENİ YILDIZLAR SAHNE ALDI
Cimbom, TT Arena'da galibiyetle başladı... Yeni stadındaki ilk lig maçında Sivas- spor'u 1-0 yenen Galatasaray puanını 26'ya çıkarttı. Yekta, Culio ve Kazım'lı kadrosuyla sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar çok hırslı ve istekli bir futbol sergiledi. Fakat ileri uçta çoğalamayan Galatasaray rakip kalede tehlikeler yaratsa da çok net bir pozisyona giremedi.

İNANILMAZ GOLLER KAÇTI
Soyunma odasına 0-0'la giren Cimbom ikinci devreye çok baskılı başladı. Kazım'la net bir pozisyonu harcayan Galatasaray, kalesinde de önemli tehlikeler yaşadı. Önce Mehmet Yıldız sonra Kamanan mutlak fırsatı harcadı.

STANCU GİRDİ, ASLAN CANLANDI
Galatasaray'in yeni forveti Stancu'nun girmesi hücumu renklendirdi. 70. dakikada Servet'in golü, hem Cimbom'u öne geçirdi hem de TT Arena'daki ilk gol olarak tarihe geçti. Eneramo'nun direkten dönen kafası Sarı-Kırmızılılar'ın şans anı oldu. Skoru koruyan Galatasaray, ikinci yarıya galibiyetle başlamış oldu.