Fenerbahçe 4 koldan

Scott Parker'dan olumlu yanıt alamayan Fenerbahçe Moussa Sissoko, Lassana Diarra, Blaise Matuidi ve Gökhan İnler'den birine 1 hafta içinde imza attıracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2011 Güncelleme 17 Haziran 2011, 02:47
Fenerbahçe 4 koldan

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonuna hızlı bir girip yapan Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şam'a 1 hafta içinde imza attıran Fenerbahçe, asıl bombayı ön libero mevkinde patlatacak. Avrupa'nın en önemli ön liberolarının menajerleriyle ve kulüpleriyle temasa geçen Sarı-Lacivertli yönetim, İngiltere'den ayrılmak istemeyen ScottParker ile müzmin sakatlığından kurtulamayan Mohamed Sissoko'yu askıya aldı.

TAARRUZA GEÇTİLER
Fenerbahçe yönetimi, Real Madrid'in Fransız yıldızı Lassana Diarra, Toulouse'un gözbebeği Moussa Sissoko, Udinese'nin Türk asıllı ön liberosu Gökhan İnler ve yine Fransa'nın Toulousse takımında forma giyen ve Premier Lig ekiplerinin de gözdesi olan Blaise Matuidi için adeta 4 koldan taarruza geçmiş durumda.

MOUSSA SISSOKO İÇİN 2. TEKLİF YOLDA
Aykut Kocaman'ın yerli statüsünde olduğu için tercih ettiği Gökhan İnler için Fenerbahçe, Juventus ile kıyasıya bir rekabet içinde. En son 12 milyon Euro teklif edilen Moussa Sissoko için Toulouse kulübü rakamı yetersiz buldu.

BİRİ GELECEK
Bu arada gelen haberlere göre Real Madrid, daha önce 13 milyon Euro istediği Diarra için fiyat kıracak gibi duruyor. Bir anda fiyatı 14 milyon Euro'ya çıkan Matuidi için ise F.Bahçe temaslarını sürdürmekle beraber Arsenal'in devreden çıkmasını bekliyor. Bu 4 yıldızdan biri büyük bir ihtimalle haftaya Kadıköy'e gelecek.

JUVENTUS DA ÇEKİLMEK ÜZERE!
Gökhan İnler'in transferinde Juventus ile kıyasıya bir rekabet içinde olan Fenerbahçe, İtalyan'dan gelen haberlerle umutlandı. Juventus'un da tıpkı Napoli gibi bu transferden vazgeçmek üzere olduğu İtalyan medyasında dile getiriliyor. Eğer bu gerçekleşirse Fenerbahçe'nin Gökhan İnler'in 16 milyon Euro'nun altında fiyata alma şansı doğacak.

1- MOUSSA SISSOKO
Toulouse, Sissoko için 12 milyon Euro'yu beğenmedi. Ama Fener vazgeçmedi. Fiyatı artırabilir.

2- BLAISE MATUIDI
Matuidi için Arsenal devrede. Aradan çıkarsa meydan Fenerbahçe'ye kalır

3- GÖKHAN İNLER
Udinese'li Gökhan Fener'e sıcak bakıyor. Her an güzel haber gelebili

4 - LASSANA DIARRA
Real Madrid fiyatı indirmek üzere. Zaten en yüksek teklifi de Fener yapmıştı.