Üçüncü iş modern Ambarlı'da yükselecek

Sinpaş yapı KOBİ'lere ofis, atölye, showroom ve depolama alanlarını bir arada sunabilen İş Modern’in üçüncüsünü Ambarlı’da inşa edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2017 Güncelleme 01 Kasım 2017, 00:57
Üçüncü iş modern Ambarlı’da yükselecek

İÇİNDEKİLER

Sinpaş Yapı, ilk iki örneğini İstanbul İkitelli'de yaptığı İş Modern projesini Ambarlı'ya taşıyor. İş Modern Ambarlı, modern altyapısı ve avantajlı lokasyonuyla, özellikle KOBİ sınıfındaki sanayi kuruluşlarının ofis, depolama, showroom, imalat ve atölye ihtiyacını bir arada karşılayacak. Türkiye'nin en büyük konteynır limanı olan Ambarlı Limanı'na birkaç dakika uzaklıkta bulunan İş Modern Ambarlı'da, 250 metrekareden 12 bin metrekareye kadar birleştirilebilir modüler alanlar, 1 milyon 93 bin 500 lira ile 9 milyon 645 bin 500 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. İşyerleri, yüzde 25 peşinle 48 aya kadar şirket bünyesinde taksitlendiriliyor.

E-5'E YÜRÜME MESAFESİNDE
26 bin 120 metrekare arsa üzerinde 151 bağımsız bölümden oluşan İş Modern Ambarlı'da teslimlerin Aralık 2019'a yapılması planlanıyor. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta bulunan İş Modern Ambarlı, E-5'e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunan proje ayrıca, Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'na yakınlığıyla da ulaşım açısından avantaj sunuyor.

500 MİLYON LİRALIK PROJE
Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, İş Modern Ambarlı'nın 6 metre kat yüksekliği ve avantajlı lokasyonuyla orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi alanlarda faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunduğunu söyledi. İkitelli'de hayata geçirdikleri İş Modern'in yatırımcısına 2- 2.5 yılda yüzde 150 kazandırdığını ifade eden Çelik, projenin aynı zamanda yatırım için almak isteyenlere de cazip fırsatlar sunduğunu vurguladı. Çelik, İş Modern Ambarlı'nın 500 milyon lira proje değerine sahip olduğunu açıkladı.

Yavuz KARAMAN