Trendyol Efsane Cuma indirim listesi - Trendyol 25-29 Kasım Efsane Cuma indirimi hangi markalarda geçerli?

Trendyol Efsane Günler indirimi! Trendyol Efsane günler indirimi 25 Kasım saat 00:00'da başlıyor. 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde birbirinden güzel ürünler sahiplerini bulacak. Cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve binlerce ürün satılacak. ECHO Awards'ta 12 ödül birden alan Trendyol fırsatları ile tüketicileri mutlu ediyor. Trendyol'un Efsane Günler kampanyasına, az bir süre kaldı. Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2019, 17:13 Güncelleme 25 Kasım 2019, 17:13
Trendyol Efsane Cuma indirim listesi - Trendyol 25-29 Kasım Efsane Cuma indirimi hangi markalarda geçerli?

İÇİNDEKİLER

Trendyol Efsane Günler indirimi! Online alışveriş siteleri arasında dikkat çeken Trendyol, 9-10-11 Kasım indirimleri ile tüketicilere pek çok fırsat sundu. Şimdi ise Trendyol Efsane Günler ile 25-29 Kasım arasında pek çok indirim avantajı sağlayacak. İşte Trendyol 25-29 Kasım Efsane Günler indiriminin detayları... Geçen yıl Efsane Günler'de online pazaryerindeki satıcıların ürünleriyle birlikte 7,5 milyon ürün satıldı, 2 milyar sayfa görüntülenme, 100 milyon da ziyaret gerçekleşti.

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Efsane Cuma indirimleri bu sene de büyük bir heyecanla bekleniliyor. Dünyada Black Friday olarak geçen tarihlerde birçok marka Efsane Cuma indirimlerini düzenliyor. Bazı markalarda Efsane Cuma indirimleri 21 Kasım saat 21:00'da başladı. Bazı markalarda ise indirimler 25 Kasım'da başlayacak ve 29 Kasım'a kadar devam edecek.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

TRENDYOL EFSANE CUMA İNDİRİMİ!

Trendyol'dan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Efsane Günler'de rekor satışlara imza atan platformun, bu yıl bir kez daha kendi rekorunu kıracağı belirtildi. Trendyol Group bu yıl online pazaryerinde Türkiye'nin dört bir yanındaki binlerce iş ortağı satıcı ile 25 milyon ürün satışı, 15 milyar görüntülenme ve 350 milyon ziyaret ile Efsane Günler'de Türkiye'ye bugüne kadarki en büyük alışveriş festivalini yaşatmayı hedefliyor.

Trendyol, e-ticaret deneyimini en iyi yaşatan markaların halk oylamasıyla ödüllendirildiği ECHO Awards'ta 12 ödül birden aldı. Türkiye'de binlerce satıcıyı tek bir platformda bir araya getiren ve müşterilerle buluşturan Trendyol'un online pazaryeri modeli halk jürisi tarafından "En İyi Online Pazar Yeri" seçildi.

Trendyol, ECHO Awards'ta aynı zamanda halk jürisi tarafından, "E-Ticaret Alanında En Yenilikçi ve Öncü E-Ticaret Sitesi", "Kadın Giyimde En İyi E-ticaret Sitesi" ve "Kullanım Kolaylığı Açısından En Başarılı E-Ticaret Sitesi" olarak ödüllendirildi. Önceliği her zaman müşteri olan Trendyol, müşteri memnuniyetini yüksek tutabilmek için satış öncesi ve sonrası ürün ve hizmetlerde en iyiyi sunacak satıcıları Türkiye'nin dört bir yanından özenle seçiyor.

TÜRKİYE'DE BLACK FRIDAY

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil. Black Friday indirimleri Türkiye'de de aktif olarak uygulanıyor. Mağazaların günler süren indirimlerinin yanı sıra internette de akıl almaz kampanyalar oluyor. Black Friday günü ve indirimleri Türk kullanıcıların alışverişlerinde normal bir güne oranla çok büyük bir sıçramanın kaynağı oldu. Türkiye'deki ortalamalar göz önünde bulundurulduğunda bu dönemdeki alışverişlerin neredeyse iki kat daha indirimli olduğu görülmektedir. Buradan da anlayabileceğimiz gibi Türkiye'deki tüketici, Black Friday gününde bir hayli aktif.

BLACK FRIDAY NEDİR?

Black Friday Amerika'da Şükran gününden sonra gelen ilk cumadır. Aynı zamanda bu günde mağazalar sabaha karşı açılır ve normalden daha geç kapanır. Çok ciddi indirimlerin yapıldığı mağazalarda trafik altüst olur. Hem normal mağazalarda hem de intenet üzerinden satış yapan Amazon gibi intenet sitelerinde büyük indirimler yapılır. Bu gün sayesinde çoğu mağaza karlarını arttırır.

NEDEN BLACK FRIDAY ADINI ALMIŞTIR?

Bu gün tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday adını almıştır. Philadelphia'da alışverişten dolayı izdihamların yaşanması ve trafiğin altüst olmasından dolayı bu adı almıştır. Son yıllarda hem insanların hem de mağaza sahiplerinin yararlandığı bu indirimler artık tüm dünya da normal olarak karşılanmaktadır. 2000'li yıllara kadar saat sabah 06:00'da açılan mağazalar 2000 yılı sonrasında daha erken açılmaya başlandı. Dünyanın önde gelen mağazaları bile artık kapıları saat 04:00-05:00 gibi saatlerde açıyor ve gece geç saatlerde kapatıyor. Bu günde çalışanların mesaisi de uzun sürdüğü için büyük mağazalar bugün çalışan işçilerine çift maaş veriyor. 2011 yılı sonrasında ise bazı mağazalar 24 saat hizmet vermeye başladı. AVM'lerde ki çoğu mağaza ve markalara ait intenet siteleri Black Friday indirimlerini kullanıcılarına sunmaktadır.