Pazarlamanın geleceği Çalık Holding'de buluştu

İş hayatına hazırlanan gençlere destek veren Çalık Holding, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği Pazarlama Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2013 Güncelleme 27 Mart 2013, 03:17
Pazarlamanın geleceği Çalık Holding’de buluştu

İÇİNDEKİLER

Geleceğin iş dünyasına yön verecek gençler, pazarlamanın uzman isimleriyle Çalık Holding'de buluştu. Üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarını yaparken daha bilinçli tercihler oluşturması ve iş hayatına hazırlanmalarına yönelik desteğini sürdüren Çalık Holding, Türkiye'nin ilk ve tek ISO Kalite Belgeli öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen "Reklam ve Pazarlama Zirvesi"ne ev sahipliği yaptı.

ÜÇ BÜYÜKLER BİR ARADA
Zirveye katılan öğrenciler telekomünikasyondan otomotive, inşaattan beyaz eşyaya kadar birçok alanda faaliyet gösteren dev firmaların yöneticileriyle bir araya geldi. Zirvenin açılış konuşmasını Çalık Holding Kurumsal İletişim Müdürü Gaye Somuncu ve Çalık Holding'e bağlı Turkuvaz Medya Grubu Marka ve Pazarlama Grup Başkanı Sinan Köksal yaptı. Köksal, görsel ve yazılı medyada öncü olan grubun sektöre yön veren markaları bünyesinde taşıdığını belirtti. Zirvede en çok dikkati "spor pazarlaması" çekti. Türk futbolunun amiral gemileri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri zirvede bir araya geldi. GS Mağazacılık ve Perakende A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Kantarelli, FB Fenerium Genel Müdürü Aydın Kırman, BJK Kartal Yuvası Genel Müdürü Harun Özdemir sporda pazarlama konusunda deneyim ve birikimlerini anlattı.

İNŞAATTAN TELEKOMA

Zirvede ayrıca interaktif pazarlama ve dijital reklamcılık da tartışıldı. Dijital reklam hakkında Dijital Youth Ajansı'nın Başkanı Erhan Adsan, reklamın pazarlama üzerindeki etkileri konusunda da Alaaddin Adwork Ajansı'nın Başkanı Birol Özcanlı birer konuşma yaptı. Pazarlama konusunda sektörel deneyimlerini de alanında uzman isimler paylaştı. Otomotivde BMW Pazarlama İletişim Müdürü Simay Alsan, beyaz eşyada BSH Profilo Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, telekomünikasyonda Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejileri Bölüm Başkanı Bilge Çiftçi ve İnsan Kaynakları Uzmanı Eska Okuş, inşaatta ise Gap İnşaat Pazarlama Müdürü Gonca Özgül konuşma yaptı.