Vuhan'da Coronavirüs'ü yenen iki doktorun ten rengi değişti

Vuhan'da virüsü yenen 2 doktorun ten rengi değişti. Nedeninin ise karaciğerdeki hasardan meydana geldiği belirtildi Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 170 binden fazla kişinin ölümüne neden olan Coronavirüs'ün ortaya çıktığı Vuhan'da, hastaları tedavi eden Kardiyolog Dr. Yi Fan ve Ürolog Dr. Hu Weifeng büyük değişime uğradı. Hastalığı yenen 2 doktorun daha sonra ten renklerinin değiştiği gözlemlendi. Virüsün karaciğerlerini yıprattığı açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2020 Güncelleme 22 Nisan 2020, 06:59
Vuhan’da Coronavirüs’ü yenen iki doktorun ten rengi değişti

İÇİNDEKİLER

Vuhan'da virüsü yenen 2 doktorun ten rengi değişti. Nedeninin ise karaciğerdeki hasardan meydana geldiği belirtildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 170 binden fazla kişinin ölümüne neden olan Coronavirüs'ün ortaya çıktığı Vuhan'da, hastaları tedavi eden Kardiyolog Dr. Yi Fan ve Ürolog Dr. Hu Weifeng büyük değişime uğradı. Hastalığı yenen 2 doktorun daha sonra ten renklerinin değiştiği gözlemlendi. Dr. Hu Weifeng, "Bilincim yerine geldiğinde ve sağlık durumumu öğrendiğimde korktum. Sık sık kabuslar görüyordum" ifadelerini kullandı.

Huazhong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde bulaşıcı hastalıklar uzmanı Song Jianxin, doktorların organlarının, tedavileri sırasında hasar gördüğünü söyledi.



Dr. Yi Fan böyleydi


Bu hale geldi.



Dr. Hu Weifeng böyleydi.



Bu hale geldi.