Öldüren poz

17 yaşındaki sevgilisini öldürdüğünü bir yıl sonra itiraf eden milyoner iş adamının oğlu konuştu: Çıplak erkeklerle poz verince çılgına döndüm

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2012 Güncelleme 13 Mayıs 2012, 02:26
Öldüren poz

İÇİNDEKİLER

Türkiye' de bir dönem gündeme damga vuran Münevver Karabulut cinayetinin bir benzeri de geçen yıl ABD'de yaşanmıştı. Zengin bir iş adamının oğlu olan Elliot Turner, 17 yaşındaki model sevgilisi Emily Longley'yi öldürmüş ama ailesinin nüfuzu sayesinde cinayet ört bas edilmişti. Bir yıl sonra baba Leigh Turner vicdan azabına dayanamamış ve oğlunu ihbar etmişti. Kaçmak üzereyken yakalanan Elliot mahkeme karşısına çıktı.

15 KEZ TEHDİT ETMİŞ
Elliot'ın paranoya derecesinde kıskanç olduğu ve bir kıskançlık krizi nedeniyle genç kızı öldürdüğü ilk ifadelerde yer alırken önceki gün 20 yaşındaki genç adam tam manasıyla suçunu itiraf etti. Modellik yapan Emily'nin bir çekimde seksi ve yapılı vücutlu erkeklerle çektirdiği fotoğrafları gördüğünde çılgına döndüğünü söyleyen Elliot "Ona bu işten ayrılmasını söylemiştim. Ama beni dinlemedi. O fotoğraflar yüzünden tartıştık. Sonra çılgına döndüm. Ona başka erkeğin dokunması beni delirtti" diye konuştu. Elliot Turner bu fotoğraflarla suçunu hafifletici deliller peşinde koşarken tanık ifadeleri ise genç adamın güzel kızı 15 defadan fazla ölümle tehdit ettiğini söyledi. Bu arada baba Leigh ve anne Anita Turner da cinayeti gizlemek ve saklamak suçlarından mahkemeye sevk edildi.

KAMERA KARŞISINDA ÇOK ŞIMARMIŞTI
Katil genç Elliot Turner, bahsi geçen çekim için "Emily çekimler sırasında normal bir şekilde davransaydı bunu anlayabilirdim ama beni kızdırmak için, oradaki erkek mankenlerle çok samimi oldu. Hareketleriyle açıkça beni tahrik etti. Fotoğraflar çekilirken çok şımarıkça davrandı" diye konuştu.