Leroy Sane transferi sonrası frene basan Galatasaray için yurt dışından iddialar gelmeye devam ediyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Sarı-Kırmızılılar, Serie A ekiplerinden Fiorentina'da forma giyen Lucas Beltran'ı kadrosuna katmak istiyor.
10 numara, forvet arkası ve 9 numara pozisyonlarında görev yapabilen Arjantinli futbolcu geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 47 maça çıkarken 6 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Haberdeki ilginç bir detay da dikkatleri çekti.
Beltran'ın çok sıkı bir Mauro Icardi hayranı olduğu ve sırf bu nedenle bile Galatasaray'a gelmek isteyebileceği belirtildi. Fiorentina ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Beltran'ın piyasa değeri 18 milyon Euro. 2023 yılında 12.6 milyon Euro karşılığında River Plate'ten Çizme'nin yolunu tutan Tangocu 5 kez de milli takım formasını terletti.