'Büyü'kanne!

Almanya’da kendini medyum olarak tanıtan S.Ö., büyü bozma yalanıyla iş kadını N.B.’yi 5 milyon Euro (173 milyon TL) çarptı. Sonra da “Kocan seni aldatıyor. Bu işi ancak annem çözer” deyip Ordu’ya yolladı. N.B. S.Ö.’nün annesine de tam 200 bin Euro (7 milyon lira) kaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2024 Güncelleme 01 Mayıs 2024, 07:02
’Büyü’kanne!

İÇİNDEKİLER

Ordulu Serkan Ö. (48) "Falcı Esma" olarak nam salan annesinden etkilendi. Fala merak sardı! 1997'de sahte evrakla Almanya'ya gitti. Alman bir kadınla evlenip oturum aldı. 2 yıl sonra boşandı. Süreyya Ö. ile evlendi. Serkan Ö. eşiyle kaçak olarak havuz temizliği işinde çalıştı. Bir arkadaşı vasıtasıyla 2018'de Almanya'da iş kadını Nurcan B. ile tanıştı. Kendisini medyum olarak tanıttı. Nurcan B.'nin kahve falına bakıp "Sende ölüm büyüsü var" dedi. Nurcan B.'ye sürekli ilaçlı su içirdi. Kendinden geçen talihsiz kadın aile içi tüm mahrem bilgileri Serkan Ö. ile paylaştı. Tam 5 milyon Euro'sunu kaptırdı. Ancak Serkan Ö. bununla sınırlı kalmadı.

'RÜYADA GÖRDÜM' YALANI
Serkan Ö.'nün her dediğine inanan Nurcan B. evinde cin çıkartma seansları düzenledi. Serkan Ö. bir gece haince bir plan hazırladı. Nurcan B.'nin kocasının ceketinin cebine prezervatif koydu. Serkan Ö. bir sonraki seansta "Rüya gördüm eşin seni aldatıyor. İstersen ceketinin cebine bak" dedi. Eşinin cebinde prezervatif bulan Nurcan B. Serkan Ö.'nün dediği her şeyi yaptı. Nurcan B., Serkan Ö.'nün "Eşinin o kadından kurtulması için seni bir de annem görsün" demesi üzerine şoka girdi. Serkan Ö.'nün Ordu'daki annesi Esma Ö.'nün yanına geldi. Fal baktıran talihsiz kadın her şeye inandı ve Falcı Esma olarak tanınan kadına 200 bin Euro (yaklaşık 7 milyon lira) ödedi. Serkan Ö.'ye 7 yıl, eşine ise 3 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

'O EV BÜYÜLÜ HEMEN SAT'
Nurcan B., Serkan Ö.'nün verdiği ilaçlı suların etkisiyle dediği her şeyi yapmaya başladı. İddiaya göre 2020 yılının Ağustos ayında Serkan Ö.'nün "O evde büyü var. Evi sat, torunun ve kızınla Antalya'ya gel" demesi üzerine 400 bin euroya (14 milyon lira) evini sattı. Yanına kızını ve torununu alan Nurcan B., Antalya'da parayı bankadan çekerek Serkan Ö. ve arkadaşı Tekin A.'ya elden teslim etti. Hakkında tutuklama kararı çıkartılan Serkan Ö. ve eşi Süreyya Ö. her yerde aranıyor.
ÜMİT ERKAN DEMİRCAN

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN