Derbide yedek kalan Edin Dzeko ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı

Sivas’ta oyundan alınmasına tepki gösteren Dzeko’nun tesislerde sık sık İsmail Kartal’ın tercihleri ve oynattığı oyunu eleştirdiği iddia edildi. Tecrübeli yıldızın sözlerinin Kartal’ın kulağına gittiği ve bu nedenle Batshuayi’nin derbiye 11’de başladığı belirtildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2024 Güncelleme 30 Nisan 2024, 07:03
Derbide yedek kalan Edin Dzeko ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de aldığı Beşiktaş galibiyetiyle şampiyonluk iddiasına tutunan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın kadro tercihlerinin yankıları sürüyor. Tecrübeli teknik adam sürpriz bir karar imza atarak takımın en golcü ismi olan Edin Dzeko'yu kulübede oturmuş ve 11'de Michy Batshuayi'ye forma vermişti. Kartal maç sonunda bu konuyla yoğun şekilde sorulan soruları, "Taktik tercih" şeklinde yanıtlamış ancak kimse bu cevaptan tatmin olmamıştı.

HER ŞEY SİVAS'TA BAŞLADI
Fenerbahçe kulislerinde Edin Dzeko kararı ile ilgili çarpıcı iddialar dolaşıyor. İddialara göre Sivasspor deplasmanında oyundan alınmasına tepki gösteren 38 yaşındaki futbolcu hafta boyunda Samandıra'da yüksek sesle Kartal'ın oynattığı futbol ve tercihleriyle alakalı eleştirilerde bulundu. Dzeko'nun özellikle Kartal'ın az risk almasıyla ilgili şikayetçi olduğu belirtildi.

KALAN MAÇLARDA DA YEDEK
Boşnak futbolcunun sözlerinin Kartal'ın kulağına gitmesi sonrasında Beşiktaş derbisinin 11'inin değiştiği öne sürülüyor. Dzeko'nun sözlerine sinirlenen tecrübeli teknik adamın Batshuayi'yi 11'e yazdığı gelen bilgiler arasında. Beşiktaş önünde 1 gol atan Belçikalı forvetin performansından memnun kalan Kartal'ın kalan 4 haftada Dzeko'yu kulübede oturtması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN