Bebek 'tufan'ı!

Sosyetenin ünlü simalarından Hande Demir, sevgilisi ile Bebek’te bir mekanı birbirine kattı. Şişelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sokağa taşındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2024 Güncelleme 23 Nisan 2024, 07:01
Bebek ’tufan’ı!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik güzel Hande Demir, önceki akşam emlakçı sevgilisi Hasan Tufan ile Bebek'te bir restoran da kavgaya karıştı. Olay geçtiğimiz akşam saat 23.00'te meydana geldi. İddialara göre; Demir, sevgilisi ve bir grup arkadaşı ile yemek yediği sırada, mekanda bulunan başka müşterilerle tartışmaya girdi. Yine iddialara göre Demir, alkolünde etkisiyle diğer müşterilerin masasına giderek, masadakilere hakaretler etmeye başladı.

YUMRUK ATTI!
Bu sırada sevgilisi de masaya gelerek masadaki kızlara ağza alınmayacak küfürler etti. Masadaki kızlardan birinin ağabeyi kardeşine küfür edildiği için, Tufan'a yumruk atmaya başladı. Tufan da eline aldığı şişeyi kavga ettiği kişinin kafasına vurdu. Şikayet üzerine mekana polisler geldi. Uzun süre sakinleşmeyen ortam ekiplerin gelmesiyle biraz duruldu. Daha sonra polis memurları olaya karışan herkesi karakola götürüp ifade aldı. Son alınan bilgilere göre ise; taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN