Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığı sonrası rotasını belirledi

Sarı-Lacivertliler, Club Brugge forması giyen 23 yaşındaki Belçikalı sol bek Maxim De Cuyper için harekete geçti. Fenerbahçe Yönetimi, Ferdi Kadıoğlu’nun durumu netleştikten sonra Club Brugge ile resmi temaslara başlayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2024 Güncelleme 21 Nisan 2024, 07:00
Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu’nun olası ayrılığı sonrası rotasını belirledi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, potansiyeli yüksek genç oyuncuları kadrosuna katarak satışlarından önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda harekete geçen Sarı-Lacivertli Yönetim, Belçika temsilcisi Club Brugge'da forma giyen 23 yaşındaki Maxim De Cuyper'i transfer listesine ekledi.

Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalini de göz önünde bulunduran Fenerbahçe, bu transferi bitirerek sol kanadını sağlama almayı planlıyor. Bilindiği gibi Ferdi'yi Avrupa'nın önemli kulüpleri kadrosuna katmak istiyor. Genç yetenek bu sezon hem savunmada hem de hücumda göz kamaştırıcı istatistiklere imza attı.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTİYOR
İstikrarlı futboluyla dikkatleri çeken De Maxim De Cuyper, bu sezon 47 maçta görev aldı. 4 gol atan genç yıldız 12 de asist üretti. 2020 yılında Club Brugge'a imza atan De Cuyper'in kulübüyle olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Belçikalı oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro. Fenerbahçe Yönetimi, Ferdi Kadıoğlu'nun durumu netleştikten sonra Club Brugge ile resmi temaslara başlayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN