Gövde gösterisi

İmza töreninde konuşan Başkan Dursun Özbek, “Gösterdikleri çaba ve fedakarlık için futbolcularımıza bir kez daha sizin önünü-z de teşekkür etmek istiyorum” dedi.E rden Timur ise, “Geçen sezon o-l duğu gibi yine hayallerimize kavuşmak istiyoruz” yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2024 Güncelleme 20 Nisan 2024, 07:02
Gövde gösterisi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 24. şampiyonluk için kenetlenen Galatasaray dün imza şov yaptı. Sarı-Kırmızılılar kısa süre önce prensip anlaşmasına vardığı Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan'la yeni sözleşme imzaladı.

"GÖNÜLLERDE TAHT KURDU"
İmza
töreninde konuşan Başkan Dursun Özbek, "Gösterdikleri çaba ve fedakarlık için onlara bir kez daha sizin önünüzde teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle kaptanımız Muslera ile başlamak istiyorum. Sadece peformansıyla değil, efendiliğiyle de futbolseverlerin gönlümde taht kurmuştur" dedi. Özbek, "Torreira'nın başarımızda çok büyük katkısı var. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğine eminiz. Seni çok seviyoruz. Kaan Ayhan kısa sürede bize sanki yıllardır bu takımın formasını giyiyormuş gibi hissettirdiğin için çok teşekkür ederim. Barış Alper, Galatasaray'a kendisini adamış bir kardeşim. Sokaktaki çocuklar Barış Alper diye bağırarak sevinmeye başladılar" ifadesini kullandı.

"BOŞ YERE TUTKU KOYMAZ"
Erden
Timur ise, "Allah kimsenin gönlüne boş yere tutku koymaz. Benim buradaki misyonum hepimizi hayallerine kavuşturmak. Geçen sene başkanımız önderliğinde o hayale kavuştuk. Yine o hayallere kavumak istiyoruz." dedi.

Kaan Ayhan: Böyle büyük bir camiaya gelmek değil, burada kalmak daha zor. Bunu takım arkadaşlarımla beraber başarbildiğim için mutluyum.

Abdülkerim: Başkanımıza ve Erden abiye teşekkür ederim. Daha önce de söylemiştim. Bu kulübün efsaneleri arasına girmek istiyorum.

Muslera: Oyuncu olarak şimdi buradayım. İleride de bu takımın bir parçası olarak kalmaya devam edeceğim. Sonsuza kadar.

Lucas Torreira: Oyuncu arkadaşlarıma ve Nando'ya teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde geldim buraya. İyi akşamlar teşekkürler.

Barış Alper: Bana bu şansı veren başkanımıza, Erden abiye ve hocamıza çok teşekkür etmek istiyorum. Her iki taraf için de hayırlı olsun.

FENER'E GÖNDERME YAPTI
Başkan Dursun Özbek imza töreninde, "Sevgili Abdülkerim, hatırlıyor musun kimilerinin burun kıvırdığı aslan kardeşim. Biz senden hiç şüphe etmedik!" diyerek Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN