Futbol kaybetti aşk kazandı

Melisa Aslı Pamuk, Fransa’da forma giyen futbolcu aşkı Yusuf Yazıcı’nın Avrupa maçını tribünden takip etti. Sevgilisine her fırsatta destek olan Pamuk, maç boyunca hop oturup hop kalktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2024 Güncelleme 20 Nisan 2024, 07:02
Futbol kaybetti aşk kazandı

İÇİNDEKİLER

İlişkilerinin başladığı günden beri her anları merak edilen güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı aşkı doludizgin devam ediyor. Yusuf Yazıcı'nın Fransa top koşturmasından dolayı sevgilisinin yanına yerleşen ve sadece iş için Türkiye'ye gelen Pamuk, Yazıcı'nın adeta hiçbir maçını kaçırmıyor. Lille forması giyen Yazıcı, geçtiğimiz gün tarihi bir maça çıktı. İngiliz takımı Aston Villa'ya karşı UEFA Konferans Ligi çeyrek finaline Yazıcı'yı sevgilisi Pamuk da yalnız bırakmadı.

ÖNCE SEVİNÇ SONRA HÜZÜN!
Yusuf Yazıcı'ya ayrılan locada maçı takip eden Melisa Aslı Pamuk, maç boyunca sevgilisine destek verdi. Maçta bir de gol atan Yazıcı, golün hemen ardından sevgilisi Pamuk'u işaret ederek golü ona armağan etti. Maç boyunca hop oturup hop kalkan güzel oyuncu, Yazıcı'nın golüne sevinirken, maç sonunda ise hüsranla karşılaştı. Takımı maçı penaltılarla kaybeden Yazıcı, büyük üzüntü yaşarken, Pamuk ise sevgilisini teselli etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN