Luis Alberto sürprizi: Galatasaray İtalyan devi Lazio'nun yıldızını gündemine aldı

Cimbom, Lazio’dan Luis Alberto için düğmeye basma kararı aldı. G.Saraylı yetkililerin, yıldız orta sahanın menajeriyle masaya oturmaya hazırlandığı belirlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2024 Güncelleme 14 Nisan 2024, 06:57
Luis Alberto sürprizi: Galatasaray İtalyan devi Lazio’nun yıldızını gündemine aldı

İÇİNDEKİLER

Orta saha pozisyonuna gelecek sezon ses getiren bir transfer gerçekleştirmek isteyen Galatasaray'da sürpriz bir gelişmeler yaşanıyor. Cimbom, bu mevki için rotasını İtalya Ligi'ne çevirmiş durumda.

HEDEFTEKİ YILDIZ ALBERTO
Tanguy Ndombele ile yollarını ayıracak olan Aslan, İtalyan ekibi Lazio'da oynayan İspanyol yıldız Luis Alberto'yu transfer listesine ekledi. Sarı-Kırmızılı yetkililerin, 31 yaşındaki Luis Alberto'nun menajeriyle temas kurup, önümüzdeki günlerde bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. 2016 yılından beri Lazio'da oynayan ve senelik 6 milyon Euro kazanmasına karşın sözleşmesinin feshedilmesini kendi isteyen futbolcu, artık yepyeni bir maceraya sıcak bakıyor.

12 GOLE KATKI SAĞLADI
Merkez orta saha, 10 numara ve forvet arkasında görev yapabilen 1.83 boyundaki Alberto, bu sezon Lazio'da 39 resmi maça çıktı. Alberto, rakip filelere 4 gol atarken, takımına 8 de asist katkısı sağlamayı bildi. Toplam 2 bin 837 dakika süre alan yıldız isim daha önce İngiltere'de Liverpool, İspanya'da ise Deportivo, Malaga, Sevilla ve Barcelona B Takımı'nda oynamıştı. 2020'de 55 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan Luis Alberto'ya güncel verilere göre; 14 milyon Euro değer biçiliyor.

3 YIL KONTRATI VAR
Luis Alberto'nun Lazio ile 2027'ye kadar kontratı bulunuyor. Futbolcu, başka oyunculara yer açılması gerektiğini dile getiriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN