Fenerbahçe’de 6 eksik

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2024 Güncelleme 14 Nisan 2024, 06:57
Fenerbahçe’de 6 eksik

İÇİNDEKİLER

Sarı Kanarya'da Karagümrük mücadelesi öncesinde 6 eksik bulunuyor. Belindeki rahatsızlık sebebiyle Olympiakos maçının kadrosundan çıkarılan Cengiz Ünder'in yanı sıra Yunanistan deplasmanında sakatlık yaşayan Rodrigo Becao ve Jayden Oosterwolde, bu maçta forma giyemeyecek. Szymanski de cezalı durumda. Sakatlıklarını atlatmalarına karşın hazır olmayan Joshua King ve Mert Hakan Yandaş da Karagümrük deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

KANARYA'NIN RAKİBİ FATİH KARAGÜMRÜK
Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında bugün VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. 31 maçta 82 puan toplayan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunuyor. Son 6 maçını kazanarak 18 puan toplayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, Karagümrük engelini de aşarak şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor.

DEPLASMANDA KAYIPSIZ
Sarı Kanarya, bu sezon Süper Lig'de deplasmanda 15 maça çıktı. Takımının başında lig tarihinin en iyi dış saha performanslarından birine imza atan Teknik Direktör İsmail Kartal, 14 galibiyet, 1 beraberlik elde ederken mağlubiyet yaşamadı. Trabzon'da aldığı son galibiyetle birlikte deplasmanda 43 puan toplayan Fenerbahçe, rakip fileleri 35 kez havalandırdı. Sarı-Lacivertliler, Karagümrük maçında da deplasmanlarda elde ettiği başarılı istatistiğine güveniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN