Sahnelerde bayram coşkusu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2024 Güncelleme 12 Nisan 2024, 07:01
Sahnelerde bayram coşkusu

İÇİNDEKİLER

Ajda Pekkan, Ramazan Bayramı'nın 1. günü sahne aldı. Sahne öncesi basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden sanatçı, şık kıyafeti ile göz kamaştırdı. Yaklaşık 3 aydır yaşadığı omuz sakatlığı sebebiyle sahnelerden uzak olan Pekkan, "Bu gece sahneye çıkacağım için çok heyecanlıyım. Biliyorsunuz bir sağlık sorunum vardı. Ameliyat ile sağlığıma kavuştum. Bugün Ramazan Bayramı o sebeple ayrıca özel hazırlandım. Şimdiden herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım" şeklinde konuştu.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU
Geçirdiği ameliyattan sonra 3 aydır sahnelerden uzak kalan Ajda Pekkan, bayramda sevenleriyle buluştu. Pekkan, "SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM" dedi.

İSKOÇYA'YI MERAK EDİYORUM
Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldı. Daha önce gittiği Maldivler tatili için konuşan şarkıcı, "Çok balık var. Vatoz çok vardı, korkutucu... Köpekbalığı da vardı. Güzel bir tatildi. Ailece seyahat etmeyi seviyoruz. Başka ülkenin insanıyla tanışmak güzel... İskoçya'yı merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

ZARİF KADIN!
Son zamanlarda yaptığı şarkılar ile gündemden düşmeyen sanatçı Ebru Yaşar, bayramı Kıbrıs'ta karşıladı. Sahneye Pınar Kerimoğlu imzalı bir kıyafet ile çıkan Yaşar, tüm dikkatleri üzerine çekti. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı bayram konseri Yaşar'ın şarkıları ile şölene döndü. 2 saate yakın sahnede kalan şarkıcı sevilen şarkılarını seslendirdi.

KIBRIS'A YILDIZ DAMGASI
Yıldız Tilbe de Kıbrıs'ta sahne alan ünlüler arasındaydı. Tilbe, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan yenilenmiş repertuarı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Tilbe her zaman olduğu gibi muhteşemdi.

AŞK ACISINA REÇETE!
Özcan Deniz, bayramda sevenleriyle bir araya geldi. Deniz, "Aranızda aşk acısı çeken var mı? Şimdi söyleyeceğim şarkılarla acınızı dindireceğim, bundan şüpheniz olmasın" dedi. Bayramı eşi ve çocuğundan ayrı geçiren Deniz konser sonu ilk uçakla İstanbul'a döndü.

ESTETİĞE KARŞI DEĞİLİM
Sinan Özen, önceki gün sahneye çıktı. Gazetecilerle bir araya gelen şarkıcı, gündeme dahil açıklamalarda bulundu. Sanatçı arkadaşlarının estetik haberleriyle alakalı konuşan Özen, "Gereği varsa yapılabilir. Bende de ufak tefek dokunuşlar yaptırıyorum" dedi.

BURUK KONSER!
Deniz Seki, kısa süre önce annesini kaybetmenin bu hüznüne rağmen Antalya'da bayramın ilk günü fırtına gibi esti. Enerji dolu sahnesi ile 2 bin kişiye unutulmaz anlar yaşatan Seki, Ramazan Bayramı'nda ilk defa annesiz sahneye çıkmanın burukluğunu yaşadı. Seki, "Tüm sevenlerimin kalplerinden öperim" diyerek orkestrasını da alkışlatarak özel bir geceye imzasını attı.

PAHALI ŞAKA!
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu X'te ücretli abonelik sistemine geçen ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bu tavrı günlerce konuşulmuştu. Son dönemlerde para odaklı ilerleyen ve sahnelerine hız veren ünlü komedyen, bayramda Kıbrıs'ta özel bir gösterimde sahne aldı. Yılmaz'ın izlemek isteyenler günler öncesinden rezervasyonunu yaparak mekanı doldu taşırdı. Fiyatı 500 dolar ile 1000 dolar arasında değişen biletler adeta kapış kapış gitti. Yaklaşık bir kişiye gösterisini sergileyen ünlü komedyen gülmekten kırdı geçirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN