15 milyon dolarlık vurgun

İngiltere’de yaşayan E.M., iddiaya göre yurt dışında gittiği otellerdeki yerli ve yabancı birçok iş insanıyla kumarhanede yakınlaştı. Yüksek kar vaadiyle kandırdı. 15 milyon dolar dolandırdı. Sırra kadem bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2024 Güncelleme 12 Nisan 2024, 07:01
15 milyon dolarlık vurgun

İÇİNDEKİLER

Dolandırıcılar bitmek bilmedi. İddiaya göre bu kez iş dünyası çalkalandı. İngiltere'de yaşayan E.M., yurt dışında gittiği otellerdeki Türkiye'den ve yurt dışından birçok tanınmış zenginleri gözüne kesti.

Kıbrıs, Gürcistan, Bulgaristan, Letonya, Monte Carlo ve İngiltere'de bulunan kumarhanelere giden Türk vatandaşlarla yakınlaştı. Kendilerini tanıdığını ve kendisinin de kumarhane işleriyle ilgilendiğini söyledi. Tanınmış birçok iş insanıyla samimiyet kurduktan sonra yüzde yüz kar ettirme vaadiyle para alan M., bir süre ufak ufak kar ödemesi yaptıktan sonra, mağdurlardan daha büyük paralar alarak ortadan kayboldu.

3 DİLDE SAYFA AÇILMIŞ!
İsimlerini vermek istemeyen mağdur iş insanlarından A.S. 400 bin Paund, A.Ö. 105 bin Dolar, M.B. 114 bin Paund, A.D. 110 bin Paund ve N.P. 265 bin Paund, E.Ç. 30 bin Dolar, N.U. 10 bin Dolar, İ.Y. 17 bin Dolar gibi rakamlar verdi. Toplamda şikayetçi olan ve olmayanların yaklaşık 15 milyon Dolar (484 milyon 366 bin TL) civarında paralarını alan M. adına, Google'da 'E.M. dolandırıcılığı' başlığı altında 3 dilde sayfa açıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN