Samandıra’da U19 tepkisi: Yabancı futbolcuların maça çıkma talebi reddedildi

Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede, “Karara saygı duyuyoruz ama G.Saray maçına çıkmak istiyoruz” dedi. Koç’un ise “Bu yoldan dönüş yok” diyerek talebi geri çevirdiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2024 Güncelleme 07 Nisan 2024, 06:58
Samandıra’da U19 tepkisi: Yabancı futbolcuların maça çıkma talebi reddedildi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de bu sezon takımın skor yükünü çeken isimlerden biri olan Edin Dzeko, Başkan Ali Koç ile kritik bir görüşme yaptı. Kaptan Dzeko, Süper Kupa'ya çıkmak istediklerini başkana iletti. Ama oyuncular umduğunu bulamadı.

YABANCILAR RAHATSIZ
Sarı-Lacivertliler'de birçok yabancı futbolcunun, Süper Kupa maçına yönetimin U19 Takımı ile çıkma kararından büyük rahatsızlık duyduğu ortaya çıktı. Önce aralarında konuşan futbolcular, daha sonra Dzeko aracılığıyla konuyu yönetime taşıdı. Kanarya'nın 1 numaralı ismi Ali Koç ise bu kararından vazgeçmeyeceğini Dzeko üstünden de net bir dille yineledi. Ayrıca maçın olduğu saate antrenman koyduran yönetim, kararlı olduğunun altını çizdi. Koç'u diğer yöneticilerin de desteklediği ifade edildi.

BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK
Dzeko'nun Koç ile görüşmesinde, "Futbolcular olarak karara büyük saygımız var. Ama biz G.Saray maçına çıkmak ve bize yakışır şekilde oynamak istiyoruz" dediği öğrenildi. Koç'un ise "Biz dönüşü olmayan bir karar aldık" deyip talebi reddettiği belirlendi.

İSTANBUL'A DÖNÜŞ YAPTILAR
Galatasaray maçına U19 Takımı ile çıkılacağı kararının ardından kısa süreli izne çıkan Fenerbahçeli futbolcular, İstanbul'a dönüş yapmaya başladı. Ülkesine giden isimlerden Dzeko da dün öğlen saatlerinde İstanbul'a indi. Futbolcuların moralsiz olduğu bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN