Çizmeyi aşan şöhret!

Demet Özdemir, İtalya’da bir derginin Mayıs ayı sayısının kapak yıldızı oldu. Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren Özdemir, dansçılıktan oyunculuğa geçiş hikayesini anlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2024 Güncelleme 06 Nisan 2024, 07:00
Çizmeyi aşan şöhret!

İÇİNDEKİLER

İtalya'da yayınlanan dizileriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Demet Özdemir, çizme diye bilinen İtalya'da bir dergiye kapak oldu. Çekim için geçtiğimiz ay İtalya'nın Milano şehrine giden ve İtalyan dergisi için röportaj veren Özdemir, "Başarısızlık ve olumsuzluk duygusu üzerinde durmamaya çalışıyorum. Her gün kendimi nasıl daha fazla geliştirebilirim düşüncesi beni başarıya götürüyor" diye konuştu.

EMEKLERİ BOŞA GİTMEDİ!
"Hayatınızda oyuncu olmaya karar verdiğiniz bir an oldu mu?" sorusunu da cevaplayan Özdemir şunları söyledi: "Kariyerime çok genç yaşta dansçı olarak başladım ve başarıya ulaşmak için çok çalışmanın önemini kısa sürede öğrendim. Oyuncu olmaya karar vermeden önce danstan kazandığımı oyunculuk derslerine yatırdım ve iki yıllık eğitimin ardından arzumun oyunculuk olduğuna ve sonunda gerçek tutkumu keşfettiğime daha da ikna oldum."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN