Bu gençlerle maça çıkmak formaya hakarettir korkaklıktır!

Aziz Yıldırım yönetimin Süper Kupa kararına çok sert bir tepki  gösterdi: Kimse şahsi korkularını bertaraf etmek için kulübümüzü ciddiyetsiz çözüm yollarına yöneltmez. Cesur olanlar bir gün, korkaklar her gün ölür. Gençlerimizi Süper Kupa'da sahaya sürmek formamıza hakarettir. Olası sportif ve hukuki cezaların önüne geçmek için alınmış korkakça bir çözümdür

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2024 Güncelleme 06 Nisan 2024, 07:00
Bu gençlerle maça çıkmak formaya hakarettir korkaklıktır!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Galatasaray'la yarın oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacağını açıklamasına en sert tepki efsane başkan Aziz Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, "Formamızı ve armamızı taşıyan U19 takımımızı Süper Kupa Finali'nde sahaya sürmek suretiyle maçın yarıda kalmasına sebep olmak, formamıza ve armamıza yapılmış bir hakaret, bu formayı giyen gençlerimize yapılmış bir haksızlık olacaktır. Bu ihtimal sadece yöneticilerin ve kulübün gelecekte alacağı sportif ve hukuki cezaların önüne geçmek için alınmış korkakça bir çözümdür. Fenerbahçe Kulübü mensupları korkmaz. Şahsi korkularını bertaraf etmek için 117 yıllık tarihi olan kulübümüzü böylesine komik ve ciddiyetsiz çözüm yollarına yöneltmez. Unutmayın ki cesur olanlar bir gün, korkaklar ise her gün ölür" ifadesini kullandı.

G.SARAY'A 'HİMMET' GÖNDERMESİ
Galatasaray'a da sert göndermeler yapan eski başkan Aziz Yıldırım, "Bu final maçına çıkmamak, himmetlerle dualarla kazanılmış kupaları müzesine götürmeye alışmış rakibimize bir kupanın benzer şekilde hak edilmediği halde hediye edilmesi olacaktır" açıklamasını yaptı.

AS TAKIMLA OYNAYALIM
Aziz Yıldırım, Süper Kupa'ya as takımla çıkılması gerektiğini söyledi. Yıldırım, "Bizim düşüncemiz, 7 Nisan'daki maça A Takım kadrosu ile çıkmaktır. U19 ile maça çıkmak düşüncesinden vazgeçmek eleştirilebilecek bir durum da değildir. Bu finali oynamak kulübümüzün sportif başarısı neticesinde kazanılmış bir haktır. Bu hak futbolcularımızın, teknik ekibimizin döktükleri terleri ile kazanılmıştır" dedi.

BU EYLEM BİZE FAYDA SAĞLAMAZ
Yıldırım ayrıca, "Saha dışı bu konularla uğraşmak yerine saha içine girerek, sahada terlerini döken genç - olgun fark etmeksizin tüm oyuncularımızın emeklerine gölge düşürmeyin. Yapmayı düşündüğünüz mücadelemizin ciddiyetinden uzak bu eylemin büyük resimde FETÖ ve Galatasaray'dan başka hiç kimseye faydası olmayacak, ileride tarihimize kara bir leke olarak geçecektir" açıklamasını yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN