Bu acının 'eşi' yok!

Türk sinemasının usta ismi Türker İnanoğlu, hayatını kaybetti. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve eski hayat arkadaşı Filiz Akın’ın paylaştığı mesajlar yüreklere işledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2024 Güncelleme 04 Nisan 2024, 07:01
Bu acının ’eşi’ yok!

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar 60'dan fazla filmin yönetmenliğini ve sayısız filmin yapımcılığını üstlenen 'Bay Sinema' lakaplı Türker İnanoğlu (88), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın duayen isminin vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Önce eski eşi Filiz Akın bir mesaj yayınladı. Ardından ikinci eşi Gülşen Bubikoğlu duygularını paylaştı. Türker İnanoğlu'nun sinemaya kazandırdığı Türkan Şoray da gözyaşlarına hakim olamadı. İşte o mesajlar:

Hülya Koçyiğit: Çok derin bir üzüntü içindeyim. Güle güle 'Bay Sinema'... Türk sineması, ömrünü sinemaya adamış adeta oyuncu fabrikatörü olmuş önemli bir ismi kaybetti.

Türkan Şoray: En yakın dostum, yokluğunu şimdiden hissetmeye başladım. Sinema kariyerimi başlatan, hayatımda özel bir yeri olan, değerli setdaşımın kaybından dolayı çok ama çok üzgünüm.

Gülşen Bubikoğlu: Çok kıymetli eşimi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailemizin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Filiz Akın: Hayatımın son çınarı, oğlumun biricik babasını kaybettik. Çok üzgünüm.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN