Aşk pınarı!

Boşanmanın arkasındaki büyük sır perdesi aralandı. Bülent Şakrak’ın Ceyda Düvenci ile evli iken gönlünü dizi setinde tanıştığı Esra Akpınar’a kaptırdığı iddia edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2024 Güncelleme 03 Nisan 2024, 18:14
Aşk pınarı!

İÇİNDEKİLER

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti geçtiğimiz sene boşanmıştı. Ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çeviren çiftten Şakrak'ın Düvenci'den neden boşanmak istediği ortaya çıktı. Temiz Magazin'de yer alan habere göre, Düvenci ile evliyken bir dizinin çekimleri için bir süre evinden uzaklaşan Şakrak'ın sette tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığı için Düvenci'ye boşanmak istediğini söylediği ileri sürüldü.

İHANET Mİ ETTİ?
Düvenci'nin boşanmayı kabul etmesiyle çift evliliklerini sonlandırdı. Menajerlik ve oyunculuk yapan Esra Akpınar ile Bülent Şakrak'ın görüşmeye devam ettiği ancak ilişkilerini basından uzak tutmayı tercih ettikleri de konuşulanlar arasında... Sosyal medyadan da birbirlerini takip eden Akpınar ve Şakrak'ın konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

GÖNLÜNÜ KAPTIRDI!
Öte yandan Ceyda Düvenci de geçtiğimiz günlerde gönlünü arkadaşı Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete'ye kaptırmıştı. Hatta çiçeği burnunda çiftten ilk kare de seçim gecesinde gelmişti. Böylelikle Ceyda Düvenci yeni aşkını resmi olarak duyurmuş oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN