Seri itiraflar

Bedri Güntay ile evli olan Pelin Karahan’dan kıskançlık açıklaması: “Kadınlar eşime mesaj atıyordu ve çıplak fotoğraflarını gönderiyordu”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2024 Güncelleme 30 Mart 2024, 07:02
Seri itiraflar

İÇİNDEKİLER

Pelin Karahan, 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile dünyaevine girmişti. Karahan ve Güntay'ın bu mutlu evliliklerinden iki de oğlu dünyaya gelmişti. Karahan, önceki gün Berfu Yenenler'in YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Evliliğini anlatan Karahan, "Evlilik düzen ister. Bedri akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama o an aklıma gelmiyor. Hep kendi ayaklarımın üzerinde durup paramı kazandım. Hiçbir erkeğin maddi manevi varlığına ihtiyaç duymadım. Ancak şimdi eşim var. Ezip geçmemek lazım. Pohpohlamak lazım. Erkek de öyle erkekliğini hissediyor. Unuttuğun an dengeler şaşıyor" dedi.

"KISKANÇ DEĞİLİM"
Kıskanç bir eş olmadığını da sözlerine ekleyene Karahan, sonrasında yaptığı itiraflar ile herkesi şaşırttı. Sosyal medyadan bahseden güzel oyuncu, "Bir ara kadınlar eşime, çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı sosyal medyadan. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir. Bedri daha beni ilk yemekte bağladı. Bir baktım evlenmişiz" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN