İşte Falcao gerçeği

Kulüp doktoru Yener İnce’nin Monaco kulübünden gelen sonuçlarda ve İstanbul’daki sağlık kontrolünde sakatlığı tespit ettiği belirlendi. İnce, “Başımızı ağrıtabilir” demesine rağmen taraftar baskısı nedeniyle Falcao transferi bitirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2019 Güncelleme 29 Ekim 2019, 07:57
İşte Falcao gerçeği

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da Falcao krizi derinleşiyor... Fatih Terim'in 7 milyon Euro maaşı olan Kolombiyalı yıldızla ilgili "Müsait olursa oynar" demesinin ardından doktor Yener İnce'nin sözleri gündemi sarstı. İnce gazetecilere sohbet sırasında "Falcao sakat değil" ifadesini kullandı. Bu sözlerin habere dönüşmesi sonrası İnce mecburen yalanlama yapmak zorunda kaldı.



TRANSFER BİTMEDEN UYARDI
Fakat asıl bombayı TAKVİM patlattı... Yener İnce'nin Falcao'nun sakatlık problemini transfer öncesinde tespit ettiği ortaya çıktı. İnce hem Monaco kulübünden gelen sonuçlarda hem de İstanbul'da yapılan sağlık taramalarında Falcao'nun tendonunda çökme belirledi.



ADETA BİLE BİLE LADES OLDU!
İnce'nin teknik heyet ve yönetime "Bu sakatlık başımızı ağrıtabilir" ifadesini kullandığı da öğrenildi. Ama doktorun bu şok ifadesine rağmen büyük taraftar baskısı nedeniyle Falcao'nun transferi gerçekleşti.



BEKLENEN SAKATLIK AÇIKLAMASI GELDİ
Galatasaray kulübü Falcao'nun sakatlığıya ilgili ilk kez açıklama yaptı. Kolombiyalı yıldızın 'aşil tendinopatisi' teşhisi ile tedavisinin sürdüğü belirtildi.