Burcu Esmersoy'dan Photoshop tutkunlarına taş! Yaptığı paylaşımla hem güldü hem güldürdü... İşte o paylaşım...

Burcu Esmersoy, oturduğu korkuluğu Photoshop ile yamultup sosyal medya kurnazlarına esprili taş attı. Esmersoy paylaşımıyla güldürdü. İşte Esmersoy'un o paylaşımı ve 23 Ekim 2019 tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2019 Güncelleme 23 Ekim 2019, 08:00
Burcu Esmersoy’dan Photoshop tutkunlarına taş! Yaptığı paylaşımla hem güldü hem güldürdü... İşte o paylaşım...

İÇİNDEKİLER

PHOTOŞOK!
Sosyal
medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Burcu Esmersoy'dan Photoshop tutkunlarına taş! Güzel sunucu, önceki gün Boğaz'daki pozunda Photoshop'u abarttı.

Kendi kendini ifşa eden Esmersoy, "Boruları, denizleri, dalgaları, duvarları, kapıları, masaları yamultmayın" dedi. Sunucu, paylaşımıyla güldürdü.


SİBEL TÜKENDİ
Ünlü sanatçı Sibel Can, 26 Ekim'de Kıbrıs'ı coşturacak. Les Ambassadeurs Hotel'de sahne alacak olan şarkıcının konser biletleri ise günler öncesinden tükendi. Başarılı sanatçının hayranları, konserden 10 gün önce tüm rezervasyonları doldurdu.


GERİ SAYIMDA
Merakla
beklenen "Adanış: Kutsal Kavga" filminden ilk kareler basına yansıdı. Başrollerinde Esra Bilgiç ve İsmail Filiz'in yer aldığı aksiyon türündeki film, İstanbul'un fethiyle Türkler'in eline geçen kadim sırrı koruyan Adanmış'ların hikayesini anlatıyor.


AYRILMAZ İKİLİ
Popçu Mustafa
Sandal ile genç asistanı Gülşah Ersa ayrılmaz ikili oldu.

Musti ile asistanı, önceki gün de City's AVM'de objektife takıldı. Son dönemde ikilinin çok sık bir arada görüntülenmesi ise aşk dedikodularını gündeme getirmişti.


BAŞARISI ÇİZMEYİ AŞTI
Podyumdaki
başarısını moda dünyasına taşıyan Çağla Şıkel, tasarımcılığı sevdi. Ünlü manken, bir ayakkabı markasıyla 3. kez el sıkıştı. Şıkel, tasarladığı çizmeleri de Instagram'da görücüye çıkardı.


KAYIP ORTAYA ÇIKTI
İbrahim Kutluay ile aşkı bu yaz şiddet iddisasıyla biten Edwina Sponza, kayıplara karışmıştı. Sosyetik yogacı, önceki gün Beşiktaş'taki bir davette ortaya çıktı.


YASEMİN FARKI
Sosyetenin
en şık isimlerinden Yasemin Özilhan, önceki gün katıldığı bir davette yine farkını ortaya koydu. Baştan aşağı yeşillere bürünen Özilhan, kamuflaj desenli gömleğiyle de dikkat çekti.


ANLAMSIZ HAREKET
Başakşehir'li
yıldız futbolcu Martin Skrtel, önceki akşam eşi Barbora Skrtelova ile Etiler Da Mario Restoran'da yemekteydi. 3 saat kaldıkları mekanda gazetecilerin fotoğraf çekme isteğini reddetti.


UTANGAÇ AŞIKLAR
Beşiktaş'ın
sezon başında Liverpool'dan transfer ettiği Alman file bekçisi Loris Karius, önceki gün sevgilisi Sophia Thomalla ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Fotoğrafları çekildiği sırada yüzlerini gizlemeye çalışan utangaç aşıklar keyifli ve neşeli halleriyle dikkat çektiler.


KÜNEFE VAZGEÇİLMEZİM
Fenerbahçe'nin
Werder Bremen'den transfer ettiği Alman futbolcu Max Kruse önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Kruse, "Künefe vazgeçilmezim" dedi.


MUCİZE REKORA KOŞUYOR
11 Ekim'de sinemaseverlerle buluşan ve vizyona girmesiyle birlikte daha ilk üç gününde tüm zamanların en iyi haftasonu drama açılışı rekorunu kıran '7. Koğuştaki Mucize', liderliğini sürdürüyor. Film, 10 günün sonunda tam 1.851.889 seyirci sayısına ulaştı.


4X4'LÜK MUTLULUK
Oyuncu
çift Pelin Akil ile Anıl Altan, mutluluk sarhoşu... Ünlü çift, Nisan'da dünyaya gelen ikizleri Alin ve Lina ile tatilde verdikleri sevimli pozları, sosyal medyada paylaştı. Altan ailesiyle verdiği beğeni rekoru kıran pozuna "Mutluluğun resmi" notu düştü.


GUPSE'NİN ARKADAŞI
Gupse Özay,
önceki gün bu renkli paylaşıma imza attı. "Küçük Denizkızı" çizgi filmindeki kötü karakter Ursula oyuncağıyla poz veren oyuncu "En iyi arkadaşım" dedi


ÖZGE'NİN TED TARZI
Stiliyle
beğeni toplayan Özge Ulusoy, bu kez ilginç bir isimden esinlendi.

Güzel modelin kırmızı kovboy çizmeleri fenomen dizi 'How I Met Your Mother?'ın sevilen karakteri Ted Mosby'nin giydikleriyle aynıydı...


YAHŞİ BEKLEYİŞ
Azeri
şarkıcı Günel Zeynelova, yeni albümü için geri sayıma başladı. Güzel sanatçı, albüm öncesi de imajını yeniledi. Zeynelova, tarzıyla beğeni topladı.



FİZİĞİ BOZULMADI
Yedi aylık
hamile Müge Boz, önceki gün Kanyon AVM'deydi. Oyuncunun spor sayesinde fiziğini koruması dikkat çekti.