Popçu Simge Sağın'ın yeni imajı olay oldu! Yeni imajını bu sözlerle paylaştı...

Bu yaz radikal bir kararla saçlarını sarıya boyatan Simge Sağın, yeni imajından çabuk sıkıldı. İşte Simge'nin yeni imajı ve 13 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2019 Güncelleme 13 Ekim 2019, 08:00
Popçu Simge Sağın’ın yeni imajı olay oldu! Yeni imajını bu sözlerle paylaştı...

İÇİNDEKİLER


DEĞİŞİM SİMGESİ
Bu
yaz radikal bir kararla saçlarını sarıya boyatan Simge Sağın, yeni imajından çabuk sıkıldı. Önceki gün saçlarını koyulaştıran popçu, değişimi "Özüme döndüm" diye duyurdu.


CİCİ BABAYI SEVDİ
IVANA Sert'in eski eşinden olan oğlu Ateş'le aşkı Tarhan Telli'nin arasından su sızmıyor. Önceki akşam oğlu ve aşkıyla yemeğe çıkan Sert, ikilinin samimiyetini böyle fotoğrafladı.


ART NİYET YOKTU
Doğa Rutkay, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Lüks cep telefonuyla ceviz kırdığı için tepki çeken oyuncu, "Art niyet yoktu" dedi.


HERCAİ ZİYARETİ
Yakışıklı
oyuncu Burak Deniz, önceki gün soluğu Mardin'de aldı. Deniz, tarihi dokusuyla dikkat çeken şehrin büyülü atmosferine hayran kaldı.
Ünlü oyuncu, dün de atv'de reyting rekorları kıran 'Hercai' dizisinin setini ziyaret etti. Deniz, setteki arkadaşlarıyla hasret giderdi.


PARİS ATAĞI
Aşklarını
ticarete de taşıyarak Levent'te Chicki Boom isimli bir mekan açan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, hedef büyüttü. Büyük emeklerle açıp popüler hale getirdikleri mekanın başarısından hayli memnun olan ünlü çift, gözlerini Paris'e dikti.

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmayı planlayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, güzel oyuncunun evlerinin de bulunduğu Paris'te dükkan arayışına başladı. Çiftin Avrupa'da mekan açmayı planladığı ikinci şehir ise Londra...


EN KARLI EV SAHİBİ
Sosyetik Feryal Gülman,
önceki gün Emaar AVM'de Aysun Kaya Beauty davetine ev sahipliği yaptı. Gülman, iddiaya göre davetten 35 bin lira kazandı.


MARS SEFERBERLİĞİ
Kıvanç Tatlıtuğ,
önceki gün aldığı haberle yıkıldı. Tatlıtuğ, 3 yaşındaki Amerikan Staff cinsi köpeği Mars'ın beyninde tümör olduğunu öğrendi. Köpeğin uyutulmasına karşı çıkan oyuncu, Mars'ın tedavisini ABD'de yaptıracak.


ÇİÇEK GİBİ JEST
Dün Antalya'ya
giden Burcu Kara, şehre ayak basar basmaz Kaleiçi'nde gezintiye çıktı. Ünlü oyuncu, kendisine gül hediye eden çiçekçiyle de poz verdi.


MUTLU AİLE POZU
Sempatik oyuncu Enis Arıkan, önceki günkü paylaşımıyla güldürdü. Arıkan, kucağına aldığı sevimli kedisiyle karesini "Mutlu aile tablosu" notuyla paylaştı. Gülücükler saçan Arıkan'ın aksine kedinin yüzündeki şaşkınlık ifadesi, bu mesajın tersini düşündürdü.


EN ÖZEL YERDE
Hazıran'da Hotel Les Ottomans'da dünyaevine giren Demet Şener ile Cenk Küpeli, dün nikahlarının kıyıldığı otele gitti. Boğaz'a karşı eşiyle baş başa aşk tazeleyen eski manken, bu anı da "Bizim için en özel yerde" notuyla paylaştı.


EYFEL HAVASI
Manken Ebru Öztürk, önceki gün soluğu Fransa'nın başkenti Paris'te aldı. Şehirde gezintiye çıkan Öztürk, her turistin yaptığı gibi Eyfel Kulesi manzarasında poz vermeyi de ihmal etmedi. Ünlü modelin bu havalı karesine beğeni yağdı.


YILDIZLI KUTLAMA
Sunucu Özlem Yıldız, önceki akşam eski eşi Sinan Serter'in doğum günü için kutlama düzenledi. Partide ikilinin 12 yaşındaki oğulları Demir de vardı. Oğlunun mutluluğu için eski eşiyle dost kalan Yıldız'ın bu hareketi takdir topladı.


AYRILMAZ İKİLİ
Sıkı dostlar Özge Özpirinçci ile Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek'teydi. Mağazaları gezen güzel oyuncular, spor tarzlarıyla dikkat çekti. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin keyfi de yerindeydi.
Aydın HAMZA