Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy yüzük şov yaptı! Yüzüğün değeri dudak uçuklattı...

Bülent Ersoy, önceki akşamki konserinde yüzük şov yaptı. Giyim kuşama servet harcayan Diva, sahne kostümüyle de kural bozmadı. İşte detaylar ve 7 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2019 Güncelleme 07 Ekim 2019, 07:58
Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy yüzük şov yaptı! Yüzüğün değeri dudak uçuklattı...

İÇİNDEKİLER


YÜZÜK ŞOV!
Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki akşam sahne aldığı Günay Restaurant'ta şov yaptı. Ünlü sanatçı, sahneye kendisi için özel olarak yapılan deve tüyünden koltukla çıktı.


Giyim kuşama servet harcayan Diva, sahne kostümüyle de kural bozmadı. Swarovski taşlı bir elbise giyen Ersoy'un parmağını da 100 bin dolarlık dev bir yüzük süsledi.


MİAMİCAN
Konseri
izleyen ikoncan Süreyya Yalçın'la eşi Ozan Baran, Diva'yı Miami'ye davet etti.


SÖZLERİMİ GERİ ALAMAM
Şehirli kadın, çocuk bakmayı
geçtim, evde kahvaltı bile hazırlamıyor" sözleriyle tepki çeken Kıraç, "Geri vites yapmam" dedi. Önceki akşam Kıbrıs'taki Concorde Otel'de sahne alan ünlü rockçı, "Söylediklerimin arkasındayım" deyip ekledi: "Yanlış bir şey söylemedim. Ben 'Evliliklerin yüzde 60'ı bitiyor, bunda erkek kadar kadın da suçlu dedim."


SARI ŞEKER BENGÜ
Ağustos'ta
kızı Zeynep'i kucağına alan Bengü, anne olduktan sonra imaj değişikliğine gitti. Popçu, önceki gün saçlarını sarıya boyattı.


BABA OĞUL GÜNÜ
Ünlü
sanatçı Emre Altuğ, önceki gün oğlu Uzay'la Zorlu AVM'deydi. Altuğ, oğluyla alışveriş yaptı.


İKİZLER GÖRÜNDÜ
Oyuncu
çift Pelin Akil ile eşi Anıl Altan, Nisan'da dünyaya gelen ikizleri Alin ve Lina ile bu sevimli bu pozu verdi. Nazar korkusuyla ikizlerini gizleyen çift, kısmen de olsa çocuklarının yüzünü gösterdi.


GİŞEDE DE GÜLDÜRDÜLER
'Dert Bende'
filminin oyuncuları Jessica May ile Ümit Kantarcılar, önceki gün Yalova Özdilek AVM'deki galaydaydı. Gösterim öncesi gişede bilet kesen ikili, güldürdü.


CANLI KUTLAMA
Beyza Şekerci
ile kendi gibi oyuncu eşi Engin Hepileri'nin minik oğulları Can, önceki gün 1 yaşına girdi. İkili, oğullarının yeni yaşını renkli bir partiyle kutladı.


MÜZİK ZIYAFETİ
Usta
sanatçı Erol Evgin, önceki akşam İzmir Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Evgin, şarkılarıyla herkesi mest etti.


ANKARA'DA BABA BULUŞMA
Yoğun
iş temposu için şehir şehir gezen Özge Ulusoy'un önceki günkü durağı Ankara oldu. Güzel model, doğup büyüdüğü Başkent'e gidince babasıyla bir araya gelip hasret giderdi. Özge Ulusoy, mutluluğunu da Instagram'da paylaştı.


AİLE BOYU ALIŞVERİŞ TURU
Başarılı
yapımcı Burak Sağyaşar ve oyuncu eşi Hatice Şendil, önceki gün oğulları Can ile İstinyePark'taydı. Sağyaşar ailesi, Markalar Sokağı'nda bulunan dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezip uzun süre alışveriş yaptı.


ALMAYA DOYMADI
Hande Acar,
önceki gün Zorlu AVM'deki bir mağazada alışveriş turuna çıktı. Bin 200 euroluk çantaya hayran kalan sosyetik güzelin alışverişe çıktığı kıyafetin fiyadı da dudak uçuklattı.


ŞENER'İN KLASiK TARZI
Demet Şener,
önceki gün Zorlu AVM'deydi. Mağazaları gezen Şener, ceket ve jean pantolon ile kombinlediği klasik tarzıyla her zamanki gibi çok şıktı.


SON MODA ESPRİ
İkinci evliliğini Ersin Kayalar ile yapan Siren Ertan Kayalar, önceki gün güldürdü.


Sosyetik modacı, başından bir evlilik geçtiği için ikinci kez gelinlik giymek istemeyen bir kadının olduğu karikatürü, "Ben giyerim" diye paylaştı.


50'Lİ YILLARA DÖNDÜ
İtalya'da tatilde olan Eda Taşpınar, güzelliği kadar tarzıyla da yine ilgi odağı olmayı başardı. Sosyetik ikoncan, 1950'li yılların tarzını yansıtan Dolce&Gabbana ve Stella Jean marka kıyafetleriyle hem farkını hem de tarzını bir kez daha gözler önüne sermeyi başardı.


HEMŞİRE IŞIL!
ESKi futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, önceki gün oğlu Mehmet Burak'ın kolunun kırılmasıyla panik dolu anlar yaşadı. Her anne gibi oğlunun iyileşmesi için başından ayrılmayan Işıl Hanım, evde kemikli kuzu haşlama pişirdi. "Şifa için anne menüsü" diyen Işıl Reçber, "Oğlumun da tüm ailemin de hemşiresi benim" dedi.



Bu arada Işıl Hanım'ın pişirdiği kemikli kuzu haşlamanın kemik sağlığı için birebir olduğu biliniyor


BİR KÜLAH HİLE
Eşi Kuntay Tarık
Evren'le balayı için İtalya'ya giden Fulya Zenginer, önceki gün elindeki külahla Pisa Kulesi önünde poz verdi. Eşi, kuleyi külaha sığdıramayınca Photoshop'a başvurdu.


Oyuncu, yaptığı hileyi böyle ifşa etti.


YAZ BİTMEZ
ATV'nin
reyting rekortmeni dizisi 'Kimse Bilmez'in yıldızı Zehra Yılmaz, setten bulduğu ilk fırsatta Kıbrıs'a uçtu. Denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncu, bu kareyle "Yaz bitmez" der gibiydi.


AŞK UYUMU
Güzel
oyuncu Hande Ataizi ile yeni aşkı Dinç Aydoğdu, önceki gün Akmerkez'deydi. 46 yaşındaki oyuncuyla kendisinden 21 yaş küçük sevgilisinin birbiriyle uyumlu spor tarzı gözden kaçmadı.

Aydın HAMZA


ENGİN 'ŞEN'TÜRK
Uzun süredir ortalarda görünmeyen Engin Öztürk, önceki gün Arnavutköy'de objektife takıldı. Dostlarıyla bir mekanda çay eşliğinde sohbet eden yakışıklı oyuncunun keyfi yerindeydi. Öztürk'ün neşeli anları da objektife böyle yansıdı.
Aydın HAMZA


ELDE VAR GÖSTERİŞ
Son
dönemde ünlü hanımlar arasındaki yüzük şovundan Hülya Avşar da geri kalmadı. Avşar Kızı, önceki gün bu pozla tektaşını gözlere soktu. Sanatçı böylece Ebru Şallı, Gülşen ve Demet Akalın gibi isimlerin yüzük yarışına dahil oldu.


KAÇIŞ BİTTİ
Hande Yener, 2 aydır aşk yaşadığı rapçi Misha ile önceki gün ilk kez görüntülendi.

POPÇU Hande Yener, önceki gün yeni aşkı rapçi Misha ile Etiler'de yemekteydi. Baş başa vakit geçiren ikili, birlikte ilk kez gazetecilerin karşısındaydı.
Yener, 2 aydır aşk yaşadığı Misha ile her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Her zamanki gibi yine farklı tarzını konuşturan popçunun keyfi de yerindeydi.

Aydın HAMZA


İŞTE MUTLU AİLE TABLOSU
Oyuncu
çift Sedef Avcı ile Kıvanç Kasabalı'nın oğulları Can, önceki gün 6 yaşına bastı. Ünlü çift, minik oğullarıyla böyle gurur pozu verdi.


İKİ YABANCI
Geçen
ay ayrılan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, iki yabancı oldu. Dörter, önceki gün ABD'ye uçtu.


Tatlıses de "En iyi öğretmen, son hatanızdır" diye gönderme yaptı.