Ünlü sanatçı Emre Altuğ ATV motorla İstanbul sokaklarında gezdi! Görenler şaştı kaldı...

Tüm yaz Alaçatı'da kullandığı ATV'sini İstanbul'a getirten Emre Altuğ, havalı ulaşım aracıyla İstanbul sokaklarını turladı. Ünlü sanatçı, kendisini görüntüleyen gazetecilere de el salladı. İşte haberin detayları ve 25 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2019 Güncelleme 25 Eylül 2019, 08:01
Ünlü sanatçı Emre Altuğ ATV motorla İstanbul sokaklarında gezdi! Görenler şaştı kaldı...

İÇİNDEKİLER


ATV'Lİ GEZİNTİ
Ünlü
sanatçı Emre Altuğ, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Noterde işlerini halleden Altuğ, daha sonra ATV'sine atlayıp uzaklaştı. Tüm yaz Alaçatı'da kullandığı ATV'sini İstanbul'a getirten Altuğ, havalı ulaşım aracıyla İstanbul sokaklarını turladı. Ünlü sanatçı, kendisini görüntüleyen gazetecilere de böyle el salladı.
Aydın HAMZA


PARA DÜŞMAN KAZANDIRIR
Baba Parası' filminin
heyecanını yaşayan Ahmet Kural ile Murat Cemcir, önceki gün 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası'na katıldı. Kural, "Çok para yeni arkadaşlar yerine kaliteli düşmanlar kazandırır" diye iddialı bir açıklama yaptı.


MÜZIKAL MUTLULUĞU
Alice Müzikali'nin başrolü Şükrü Özyıldız, önceki gün Etiler'deydi. Yakışıklı oyuncu, müzikale ilgiden mutlu olduğunu söyledi.
Aydın HAMZA


USTAYA SAYGI GECESİ
Önceki
akşam 9. Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede merhum sanatçılar Sadri Alışık ve eşi Çolpan İlhan, saygıyla anıldı.
Kerem Alışık "Her ikisine de hayatın ve sanatın ortasına güller bıraktıkları için teşekkür ediyorum" dedi.


BAY KAHKAHA
SEMPATIK türkücü Bülent Serttaş, önceki gün eşi Selvi Serttaş ile Zorlu AVM'deydi. Objektifleri her zamanki gibi güler yüzlü haliyle selamlayan sanatçı, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.


BEGÜM'ÜN MUCİZESİ
Güzel oyuncu Begüm Kütük, eşi Erdil Yaşaroğlu'na övgüler yağdırdı. Ünlü karikatüristle 9. evlilik yıldönümünü kutlayan Kütük, "Eşinizden sürpriz geldi mi?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"ERDIL'IN hayatımda olması mucize gibi bir şey." Geçen yıl karnındaki bebeğini kaybeden Kütük'ün en büyük destekçisi eşi olmuştu.
Aydın HAMZA


ŞIKIR ŞIKIR DAVET
Sosyete dünyası, önceki akşam Nişantaşı'ndaki davette bir araya geldi. Müdavimi oldukları takı markasının 20. yılı şerefine düzenlenen geceye katılanlar, şıklıklarıyla yarış halindeydi...


AYŞE SAN



DERİN MERMERCİ


TAKTI TAKIŞTIRDI
Angel
Gold Jewellery'nin yakın takipçisi olan Hande Acar, davetin en dikkat çeken isimlerindendi. 34 yaşındaki sosyetik, markaya ait yüzüklerle ellerini donattı.


ŞIPŞAK BAKIM
Manken Elif Ece Uzun,
önceki gün Mecidiyeköy'deki EsteCerrahi Güzellik Merkezi'ndeydi. Güzel manken, Türkiye'ye ilk defa getirilen Accent Prime makinesini deneyerek 20 dakikada yüzünü gerdirdi.

Uzun, "6 aydır bu makineyi Op. Dr. Alp Aslan'a soruyordum" dedi.


HAYALİNE ADIM ADIM
En büyük hayali resim sergisi açmak olan Bensu Soral, kolları sıvadı. Güzel oyuncu, önceki gün Kırmızı Kraliçe'yi başarıyla çizdi. Güzelliği kadar başarılı oyunculuğuyla da takdir toplayan Bensu Soral, kendisini resim konusunda da oldukça geliştirdi. En büyük hayali resim-heykel sergisi açmak olan güzel oyuncu, önceki gün Alice Harikalar Diyarı'ndaki Kırmızı Kraliçe karakterini böyle resmetti


Soral'ın fırçasından çıkan Kırmızı Kraliçe...


YALÇIN KLASİĞİ
Şirin
Yalçın, önceki gün Nişantaşı City's çıkışı objektiflere takıldı. Aracını beklerken telefonu kulağından düşürmeyen Yalçın, yine oldukça şıktı.


FOTO PINAR
Eğitim
için New York'ta olan Pınar Sabancı, önceki gün eline fotoğraf makinesini alıp ABD sokaklarını çekti.


NUMBER VAN!
Arda Karakaya Van'da dünyaya geldi. Müziğe olan yeteneği çocuk yaşta keşfedildi. Kraliçe Elizabeth'e bile konser veren genç, üç yıl önce Londra Kraliyet Müzik Okulu'na girdi.

Vanlı Arda Karakaya, 9 yaşında kemanla tanıştı. O dönem Alaaddin Canbay'dan ilk keman derslerini aldı. 2016 yılında ise Londra Kraliyet Müzik Okulu'na tam burslu olarak girmeye hak kazandı. Bugüne kadar birçok konserde dinleyicileri mest eden genç adam, "Kültürümüzü tüm dünyaya tanıtmak istiyorum" dedi.


YILLAR SONRA KIVILCIMI YAKTI
Ünlü
rockçı Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural, beş yıl önce Rüya Raporları adlı albümü ile müziğe 'Merhaba' dedi. Ancak daha sonra kariyerine ara verdi. Yakın bir tarihte ise yeniden stüdyoya girdi. Yeni teklisi Yıllar Sonra ile müziğe yeniden 'Merhaba' dedi. Müzik listelerinde kısa sürede hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayan Kıvılcım Ural, "İnsanlar iyi müziğin karşılığını veriyor. Aldığım yorumlar beni son derece mutlu ediyor" diye konuştu.


Kıvılcım Ural şarkısına havuz başında klip çekti.


ALBÜM İÇİN GERİ SAYIM
Şarkıcı Tuğba Yurt,
Uzunköprü ve Ayvacık'taki festivallerde konser verdi. Yurt, "12 şarkılık dolu dolu bir albümü çok yakın bir zamanda çıkaracağım" diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.


İŞTE YILIN ET İYİLERİ!
FIFA tarafından 2019 yılının en iyilerinin belirlendiği FIFA En İyiler Ödülleri gala gecesi, İtalya'nın Milano kentindeki La Scala Tiyatrosu'nda düzenlendi. Ünlü etçi Nusret Gökçe de özel gecede boy gösterdi. Nusret, dünya yıldızlarıyla pozlar verdi...


Fransız Kylian Mbappe de Nusret'in alışılagelmiş pozuyla objektife gülümsedi.


ÇOÇUKLAR İÇİN OKUDU
Güzel
oyuncu Selma Ergeç çocuklar için kitap seslendirdi. Ergeç, "Her çocuk gibi ben de masal ve hikaye dinlemeyi çok severdim" dedi.


ÇORAPSIZ ASLA
Altı
aylık hamile olan oyuncu Müge Boz, önceki gün denizde stres attı. Güzel oyuncu, Fethiye'de yelkenli ile maviliklere açıldı. Teknede paylaşım yapan Boz'un üşütmemek için ayağına yün çorap giymesi ise dikkat çekti.


KOMŞU'YU SU YOLU YAPTI
Her fırsatta soluğu Yunanistan'da alan Serenay Sarıkaya, önceki gün de kural bozmadı. Güzel oyuncu, Komşu'nun başkenti Atina'da keşfe çıktı. Sarıkaya, tatilden de bu renkli kareyi paylaştı.


PARA AYRILIĞI
Oyuncu Ümit Cem Şenol, Hande Yener'le ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu. Şenol, 'Hande'nin parasını yedi' iddiası üzerine aşkın bittiğini itiraf etti. Hande Yener'in eski nişanlısı Ümit Cem Şenol, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Oyuncu, popçuyla aşkının bitiş nedeni gösterilen "Ümit, Hande'nin parasını yedi" iddiası için şunları söyledi:

"BU haberlerden dolayı ayrıldık. Sıkıldık. Benim de bir ailem var." Yener'le birlikteyken spor salonu açmaya hazırlanan Şenol, "Kafamda belirlediğim rakamın üstünde bir masraf çıkınca iptal ettim" diye konuştu.
Şenol, önceki akşam Nişantaşı'da objektife takıldı.

Doğan SAVAŞ


SESSİZ SEDASIZ ERİDİ!
Çiçeği burnunda anne Seda Bakan, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'deydi. Eşi Ali Erel'le kızı Leyla'yı geçen ay kucağına alan güzel oyuncu, incecik fiziğiyle dikkat çekti.
40 GÜNDE hamilelik kilolarından kurtulan 33 yaşındaki oyuncu, uyguladığı diyet ve yaptığı düzenli yürüyüşlerin meyvesini aldı. Kısa sürede eski formuna kavuşan Bakan'ın azmi ise parmak ısırttı.


SOSYETİK ÇİFTÇİ
Geçtiğimiz
günlerde Çin'de Kung Fu eğitimi alan Biricik Suden, yurda döndü. Sosyetik tasarımcı, İstanbul'a döner dönmez soluğu Sarıyer'deki bir çiftlikte aldı. Doğa tutkunu Suden, toprağı çapalayıp traktör sürdü.


Yöre halkıyla sohbet eden ünlü tasarımcı, organik sebze ve meyvelerin tadına bakmayı da ihmal etmedi. Çiftlikteki renkli anlarını sosyal medyada paylaşan Suden'in fotoğraflarını takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.


AŞIKLAR RAHATLADI
Aşkları kısa süre önce başlayan Hande Ataizi ile genç spor eğitmeni Dinç Aydoğdu, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Geçtiğimiz günlerde kendinden 21 yaş küçük aşkıyla görüntülenince gerilen 46 yaşındaki oyuncu, bu kez muhabirleri görünce rahat tavırlar sergiledi.


EFKARLI EDA
Sosyal medyada renkli paylaşımlar yapan Eda Taşpınar'ı efkar bastı. İkoncan, önceki gün bu karesine "Mükemmelden uzak kendimizi kabul etseydik kurulu düzenin işine yaramazdık" notu düştü.


ALIŞVERİŞ STİLİ
Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Mini eteğini uzun ceketiyle kombinleyen oyuncunun tarzı tam not aldı.