Leopar uykusu

Küvete girip leopar kıyafetiyle uyuklarken verdiği pozu Instagram hesabında paylaşan Hadise'nin paylaşımı olay yarattı. İşte haberin detayları ve 21 Eylül tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2019 Güncelleme 21 Eylül 2019, 08:01
Leopar uykusu

İÇİNDEKİLER




Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, önceki gün de kural bozmadı. Küvete girip leopar kıyafetiyle uyuklarken verdiği pozu Instagram hesabında paylaşan Hadise, altına da şöyle espri yaptı: "Yapmam gereken bir sürü önemli iş vardır. O sırada ben..."




Oyuncu Gülper Özdemir,
başarıda sınır tanımadı. atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz'de Hazan karakteriyle beğeni toplayan Özdemir, önceki gün Bebek'teydi. Oyuncu, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hazırlattığı bir reklam filmi için Londra'ya gidip geldiğini söyledi.



SPORTİF BENGÜ
Kızı Zeynep'i kucağına aldıktan kısa süre sonra formuna kavuşan Bengü, spora başladı. Önceki gün bu pozunu paylaşan Bengü, "Sert antrenman yapmasam da 40 dakika hafif yürüyüş ve pilatesle iyiyim" dedi.



BİR SAHNEDE 150 ŞARKI
İstanbul gece hayatının gözde mekanı Pera Adalı'da sahne alan Saro Secikyan, rekor kırıyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri mekanda sahne alan şarkıcı 3 saatte 150 şarkı söylüyor.



YILDIZLI GÖSTERİM

Brad Pitt'in başrolünde oynadığı bilim kurgu filmi 'Yıldızlara Doğru'nun ön gösterimi önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Gösterime Özge Özpirinçci, Uraz Kaygılaroğlu ve Serkan Altınorak gibi ünlü isimler de katıldı. Grubun samimi halleri dikkat çekti.



SAĞLIK İÇİN ÇAĞRI
Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'den hemcinslerine çağrı... 27 yaşındaki oyuncu, 20 Eylül Dünya Jinekolojik Onkoloji Günü nedeniyle şunları söyledi: "Erken teşhisin önemli olduğu rahim ve meme kanseri konusunda tetkik yaptırmayı kesinlikle ihmal etmeyin."


VADİ AÇIKHAVA'DA
KARADENİZ GECESİ
Atlantis Yapım'ın İstanbul'a kazandırdığı Vadi Açıkhava, U.S. Polo ASSN.
Açıkhava Konserleri kapsamında, yarın Karadeniz gecesi var. Türkiye'nin en güçlü yorumcularından Öykü Gürman, Karadeniz müziğinin sevilen isimleri, İmera, Ekin Uzunlar ve Merve Yavuz'un sahne alacağı Vadi Açıkhava, çok özel bir gece vaad ediyor.



CO-PILOT SELİN
Dünyanın
en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası'nın 11. yarışı Marmaris'te gerçekleşti. Ünlü oyuncu Selin Şekerci, co-pilot koltuğuna oturarak yarış heyecanını bizzat deneyimledi. Sevilen oyuncu Red Bull sporcusu Aleksandr Grinchuk'un drift gösteri sürüşünde co-pilot olarak yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.



TÜLİN'İN MELEĞİ
Dünyaca ünlü model Petra Nemcova, kendisi gibi hamile olan Tülin Şahin'i İstanbul'da ziyaret etti. Şahin, "Bu içi dışı melek arkadaşım karnındaki melek ile beni ziyarete geldi. Birlikte birçok anımıza yenilerini ekledik" dedi.



TEPKİLER
ÇOK GÜZEL
Selami Şahin'in kendi gibi şarkıcı oğlu Lider Şahin, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Şahin, "Yeni single parçam 'Mesela'nın klibi çıktı. Çok güzel mesajlar aldım" dedi.


ÇEKİMLERDE
KAHKAHA FIRTINASI
'Çakallarla Dans' serisinin yazarı Ali Tanrıverdi'nin ilk yönetmenlik deneyimi 'Amacı Olmayan Grup'un yapımcılığını Sugarworkz adına Murat Şeker üstlendi. Sarp Bozkurt, Çağla Irmak, Gamze Karaduman gibi oyuncuların yer aldığı filmin çekimlerinde kahkaha fırtınası esiyor.



SÜSLÜ SÜREYYA
Önceki gün takma ve upuzun tırnakları için bakıma giden Süreyya Yalçın, bakım sonrası bu pozunu paylaştı. İkoncan, süslü tarzıyla yine dikkat çekti.



SÜPER TURNE
POP müziğin usta ismi Ajda Pekkan, Türkiye turnesine çıkıyor. Süperstar, Gişe Organizasyon'un düzenlediği konser serisi kapsamında 23 Eylül'de Denizli'de, 25 Eylül'de Antalya'da, 8 Ekim'de Bursa'da ve 10 Ekim'de İzmir'de sahne alacak.



BENNU PANİKTE!
Cemiyet hayatının ünlü ismi Bennu Gerede, önceki akşam genç sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. 48 yaşındaki Gerede'ye genç aşkı da eşlik etti. mekandan çıkıp özel araçlarına binen aşıklar, patlayan flaşlarla panikledi.
Doğan SAVAŞ



SOSYETİK ÖĞRENCI
Cemiyet hayatının ünlü ismi Pınar Sabancı, eğitime doymuyor. Üniversiteyi Boston'daki Babson College'ta bitiren İlhan Sabancı'nın zarif eşi, şimdi ise New York Üniversitesi'nde eğitim görüyor. İki çocuk annesi sosyetik, eğitim tutkusuyla takdir topluyor.



REHBER EMINA
Sırp şarkıcı Emina Jahovic, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Sırbistan'dan gelen misafirini ağırlayan Jahovic, arkadaşıyla birlikte Cantinery restoranda öğle yemeği yiyip uzun süre sohbet etti.



EN TATLI KARŞILAMA
Önceki gün Zorlu Center'da tek başına görüntülenen Hande Subaşı, ardından kuaförünün yolunu tuttu. Güzel oyuncu ve şarkıcı, kapıda kuaförünün sevimli köpeğiyle kalp ısıtan bir şekilde karşılandı.




DENİZ
ÇİÇEK AÇTI
Son dönemde spora ağırlık verip beslenme düzenini komple değiştiren Deniz Akkaya, adeta küllerinden doğdu. Fit vücuduyla genç kızlara taş çıkaran 42 yaşındaki eski manken, önceki gün de kural bozmadı.

Yaptığo paylaşımlarıyla Instagram'ı sallayan Deniz Akkaya, çiçekli süper mini elbisesiyle verdiği bu pozlarla da "Yıllar, Deniz'e vız geliyor" dedirtti.



DOĞAYA TESLİM

Başarılı şarkıcı Göksel, yaz sezonunu henüz kapatmadı. Önceki gün tatilden bu huzur dolu fotoğrafını paylaşan 47 yaşındaki sanatçı, altına da "Doğaya teslim" notu düştü. Göksel'in bu karesi, dün sağanak yağışta zor anlar yaşayan İstanbullular'ı kıskandırdı.



ESMERSOY
NEŞESİ
Kısa süre önce Berk Suyabatmaz'dan boşanan ve ayrılığın ardından hemen yurt dışına çıkan Burcu Esmersoy, önceki gün İstanbul'a döndü. İstinyePark'ta alışveriş yapan güzel sunucu, keyifliydi.



PÜSKÜLLÜ ZEHRA

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Bir süre mağazaları gezen 21 yaşındaki genç kız, püsküllü gömleği ve gümüş renkli spor ayakkabılarıyla tarzdı.


GÜNÜN RENGİ KIRMIZI
Balık avlamada ustalaşan Alp Kırşan, kural bozmadı. Sempatik sunucu, önceki gün Bodrum'da yakaladığı iki trança balığıyla bu pozu verip "Günün yemeğinin rengi kırmızı" dedi.



ANASININ KIZI
Usta sanatçı Suna Yıldızoğlu, önceki gün kendisi gibi oyuncu kızı Yasemin Allen ile İstanbul keyfi yaptı. 64 yaşındaki Yıldızoğlu, 30 yaşındaki kızıyla adeta abla kardeş gibiydi.



BEREKETLİ MEKAN
Bekir Aksoy, kısa bir süre önce evlendiği Nazife Oğlakçıoğlu ile önceki gün bu fotoğrafı paylaştı. 50 yaşındaki oyuncu, bu kareye "Bebeğim ile narların altında... Nar bereket demek" notu düştü.