Alişan eşi Buse Varol'a 600 bin liralık araba hediye etti! Plaka detayı dikkatlerden kaçmadı...

Geçtiğimiz günlerde eşine 600 bin liralık araba hediye eden Alişan, alışverişe çıktı. Plakadaki detay dikkatlerden kaçmadı. İşte haberin detayları ve 19 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2019 Güncelleme 19 Eylül 2019, 07:58
Alişan eşi Buse Varol’a 600 bin liralık araba hediye etti! Plaka detayı dikkatlerden kaçmadı...

İÇİNDEKİLER


USTA BABA
Alişan ve eşi Buse Varol, önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Oğulları Burak ve ailesi ile yemek yiyen sanatçı, çocuk bakmada ustalaşmaya başladığını söyledi. "Her anne-baba gibi ben de oğluma bakıyorum, yedirip altını da değiştiriyorum" dedi. Ayrıca bakıcılarının dört diplomalı olduğunu belirtti. Alişan, bakıcı tutan ailelere 'Çocuklarını doğurup bakıcıya bırakıyorlar' şeklindeki tepkilere yönelik de şunları söyledi: "Biz oğlumuza kendimiz bakıyoruz. Hep yanımızda ve onunla asıl ilgili anne-baba görevlerini biz yerine getiriyoruz..."

Alişan geçtiğimiz günlerde eşine 600 bin liralık araba hediye etti. Plakadaki 'Ana' yazısı dikkatlerden kaçmadı.


HARA AŞKI ŞAŞIRTTI
Güzel şarkıcı Simge, Migros sponsorluğunda gerçekleşen 88. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) konserinde sahne aldı. Açık yeşil elbisesiyle hem göze hem de kulağa hitap eden Simge, büyüledi.


Bir ara adı Metin Hara ile anılan güzel şarkıcı aşk iddialarını da şu sözlerle yalanladı: "Bir sabah kalktım ve haberlerde Metin Hara ile sevgili olduğumu öğrendim. Bu habere çok şaşırdım."


ROMANTİK KAYA
Şarkıcı Serkan Kaya,
önceki gece eşine sürpriz doğum günü partisi yaptı. Arnavutköy'deki Eftelya Balık'ta gerçekleşen kutlamaya Serdar Ortaç, Yavuz Bingöl, Orhan Gencebay gibi isimler de katıldı. Kaya, mekan çıkışında eşine ilan-ı aşk etti.

Doğan SAVAŞ


AYAKLI REKLAM
Kıvanç Tatlıtuğ, Etiler'deki Da Mario çıkışı görüntülendi. Mavi Jeans'in reklam yüzü olan yakışıklı oyuncunun üzerinde ise markanın kıyafetleri vardı. Tatlıtuğ, bu görüntüsüyle ayaklı reklam yaptı.


FİLM ARASI MOLA
GüzeL
oyuncu Farah Zeynep Abdullah, önceki gün Kanyon'daydı. İstanbul Film Festivali'nde jüri üyeliği de yapan Abdullah, film arasında yemek molası verdi.


ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Önceki gün konser için İstanbul'dan Biga'ya giden Sinan Akçıl, trafik kazası geçirdi. Başından yaralanan Akçıl, hastane yerine konsere koştu. Şarkıcı, "Burası benim memleketim. O kazadan kurtulduysam manevi değerler beni korudu" dedi.


YENİ SEVGİLİ AİLEYE GİRDİ
Dilek Birgen,
önceki gün sevgilisi Doğuş Aydın ve eski evliliğinden olan kızı Maya ile Zorlu AVM'deydi. Birgen'in bu karesi "Yeni aşkı, aileye girdi" yorumları yaptırdı.


TATİL BİTTİ ARTIK İŞ VAKTİ
Başarılı
müzisyen Mustafa Ceceli, önceki akşam eşi Selin İmer ve oğlu Arın'la Etiler'de görüntülendi. Ceceli, artık tatilin bittiğini ve konser maratonuna başlayacağını söyledi.


ANNE-KIZIN YOĞURT KEYFİ
Güzel
oyuncu Pınar Altuğ Atacan, önceki gün kızı Su ile Kanyon Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Önce sushi yiyen anne ile kızı, ardından dondurma keyfi yaptı. Bu arada 45 yaşındaki oyuncu, fit vücuduyla yine dikkat çekti.


EZGİ'NİN DİLBAZI
Sempatik oyuncu Ezgi Mola'nın önceki günkü kahve keyfine köpeği Suşi de ortak oldu. Bir kafede kahve içen Mola, kucağına aldığı minik köpeğiyle böyle selfie yaptı. Bu esnada Suşi'nin dilini bir karış dışarı çıkarıp ünlü oyuncunun elindeki kahveye göz dikmesi güldürdü. Suşi'nin bu sevimli pozu, "Ezgi'nin dilbazı" esprisi yaptırdı.


AŞK SANA BENZER
Popçu Berkay, önceki gün soluğu ailesiyle Antalya'da aldı. Eşiyle kaldıkları otelin havuzunda keyif çatan Özlem Ada Şahin, bu anı Instagram'da paylaştı. Özlem Hanım, popçuyla karesine "Eşim, benzerim" notu düştü.


ATA HARARET YAPTI
Komedyen Ata Demirer, hayranlarını sosyal medyada güldürüyor. Bozcaada'da yaşayan Demirer, önceki gün Ege'ye daldı. Komedyen, deniz kabuklarıyla dolu şişeyi kafasına dikermiş gibi yapıp yine esprili yanını konuşturdu.


JOKER'İ BULDU
Spor
eğitmeni eşi Burak Gacemer ile Paris'e giden Larissa Gacemer'in keyfine diyecek yok... Önceki gün eşiyle Disneyland'a giden Brezilyalı model, Batman filmindeki kötü karakter Joker'le böyle poz verdi. Gacemer'in bu karesi gülümsetti.


ÇALIŞMA VAKTİ
Tüm yazı Çeşme'de geçiren Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Yakın zamanda yeni bir diziye başlayacağının müjdesini veren güzel oyuncu, iş toplantısından çıktığını söyledi.


ESRA'DAN TAM DESTEK
Fanatik Galatasaraylı Esra Eron, dün akşam Club Brugge ile karşılaşan takımını yalnız bırakmadı. Sunucu, maç için Belçika'ya gitti.


ÇİÇEK GİBİ FORM TUTUYOR
Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, formunu pilates ve koşunun yanı sıra ev yapımı badem sütüne borçlu...
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni projesi için kendini kampa soktu. Günde çift antrenmanla form tutan Deniz, pilates ve koşu sonrası kaybettiği enerjiyi doğada buldu.
24 yaşındaki oyuncu, kilo vermesine yardımcı olması için de düşük kalorili gıdalara başvurdu. Deniz; antioksidan, potasyum ve kalsiyum zengini badem sütünü mutfağından eksik etmiyor.


REYTİNG REKORTMENİ
Salı akşamları atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez, 14. bölümü ile tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu... Kimse Bilmez'in yeni bölümü; aksiyon ve dram dolu sahneleriyle seyircisini ekran başına kilitledi...


VE SAHNE OVALI'NIN
Beşiktaşlı
futbolcu Caner Erkin'in güzel eşi Şükran Ovalı, anne olduktan sonra oyunculuğa ara vermişti. Ovalı, bebeğinin 1 yaşına girmesiyle sahnelere döndü. Şükran Ovalı ve Onur Saylak'ın rol aldığı "Evlat" adlı tiyatro oyunu 4 Ekim'de perdelerini açıyor...


GONCA AÇTI!
Türkıye'nin
en popüler adası Bozcaada, Eylül ayında yepyeni bir festivale, Run The Island Bozcaada'ya ev sahipliği yaptı. Açılış konserinde Gonca Vuslateri sahne aldı. Ünlü oyuncu, unutulmaz bir performansa imza attı...