Süperstar Ajda Pekkan beyaz perdeye göz kırptı!

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Vadistanbul AVM'de, hafta sonu vizyona giren 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' filmini kendisine özel bir gösterimle izledi. Pekkan, basın mensuplarının "Siz sinemaya sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna verdiği cevap ise Süperstar'ın hayranlarını sevindirdi. İşte haberin detayları ve 4 Eylül 2019 tarihli Takvim gazetesinin Saklambaç sayfalarında yer alan haberlerden derlediğimiz magazin turu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2019 Güncelleme 04 Eylül 2019, 07:55
Süperstar Ajda Pekkan beyaz perdeye göz kırptı!

İÇİNDEKİLER


SÜPERHABER!
Süperstar Ajda Pekkan
, geçtiğimiz akşam Vadistanbul AVM'de, hafta sonu vizyona giren 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' filmini kendisine özel bir gösterimle izledi. Pekkan, basın mensuplarının "Siz sinemaya sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna, "Sinemaya sıcak bakıyorum. Uzun zamandır bir proje olarak bunu düşünmemiştim. Küçük bir rol alabilirim" yanıtını verdi...


DÜNYA YILDIZI!
Genç
popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Instagram'da bu pozunu paylaştı. Dünyaca ünlü moda markası 'Vetements' de kendi tasarımlarını giyen 19 yaşındaki popçunun karesini resmi hesabından yayınladı.


YILDIZLI GECE
Türk
Sanat Müziği'nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Pop Müziği'nin başarılı ismi Kutsi, önceki akşam Poll Production organizasyonu Paraf Halkın Yıldızları Konserleri kapsamında Harbiye Açıkhava sahnesindeydi. Muhteşem bir konsere imza atan ikili, şarkılarıyla kulakların pasını sildi.


HAYIRLI ALIŞVERİŞ
Derya Tuna, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Tuna, oğlu İdo'nun kurucusu olduğu 'İyilik Elçileri' adlı derneğin öğrencileri için alışveriş yaptı. Derya Hanım, onlarca çocuk için kıyafet seçerek alkışları topladı.


YENİ SEZONDA EKRANDA
Uzun süredir görünmeyen Nilüfer Açıkalın, yeğeni ile önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Açıkalın, yeni sezonda gelen dizi tekliflerini değerlendireceğini söyledi.



İNDİRİME KOŞTU
ESKİ
manken Demet Şener, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Eşi Cenk Küpeli ile Prag tatilinden dönen Şener, ayağının tozuyla geldiği İstanbul'da indirime giren mağazaları gezerek bol bol alışveriş yaptı.


CESUR GÜZEL
Şimdilerde İspanya tatilinde olan Yasemin Allen, yine cesaretini konuşturdu. Ünlü oyuncu, eline aldığı kartalla verdiği bu pozla "Cesur ve güzel" yorumu yaptırdı.



INSTAGRAM'I ŞENLENDİRDİ
Türkiye'nin
en şık ve zarif kadınlarından Begüm Şen, sosyal medya atağına geçti. Sosyetik güzel, açtığı Instagram hesabında beğendiği ürünleri paylaşacak.


TÜRK İŞİ ŞIKLIK UÇURDU
Sosyetik işkadını Nalan Aksoy, önceki gün Atina'dan İstanbul'a geldi. THY personelinin yeni üniformalarını çok beğenen Aksoy, bir uçuş görevlisiyle de fotoğraf çektirip "Bu üniformalar müthiş olmuş, bayıldım" dedi.


GÖCEK RÜYASI
Nefise Karatay
ile eşi Yusuf Day, yaz boyunca deyim yerindeyse Göcek'e demir attı. Lüks yatlarıyla demirledikleri Ege'nin gözde beldesinde keyif süren ikili, önceki akşam da baş başa romantizm yaşadı.


BİR AY KALDI
Konusu ve oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Dert Bende filminin vizyon tarihi belli oldu. 4 Ekim'de beyaz perde seyircisiyle buluşmaya hazırlanan film, arkadaşlarını yanlış bir evlilikten kurtarma amacıyla onu kaçırmaya çalışan grubun hikayesini konu alıyor.


İŞÇİL BADE!
Oyuncu
Bade İşçil, önceki gün Zorlu AVM'deydi. Üniversitede moda tasarımı okuduğunu belirten güzel oyuncu, "Kendi tasarladığım ürünleri çıkartmak istiyorum. Zaten bildiğim şeyler bir eğitim almama gerek yok. Böyle bir düşüncem var ama bakalım ilerleyen günlerde karar vereceğim" dedi.


ÇİFTE KUMRULAR
İşadamı Kaan Günay
ile dünyaca ünlü ABD'li model Jessica Michel Serfaty, aşka geldi... Birbirlerine sevgi gösterileri yapan mutlu çift, renkli karelerini Instagram'a yükledi...


ANA EĞİTİMİ
Beşiktaş'ın
eski oyuncusu Tosic'in eşi Jelena Karleusa, dün Sırbistan'da yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan çocuklarına eşlik etti. Evlatlarına başarılar diledi.



İMZA: NEDRET TACIROĞLU!
Amerikalı
sunucu, model ve aktris Molly Sims, 76. Venedik Film Festivali'ne ünlü Türk modacı Nedret Taciroğlu imzalı elbisesiyle katıldı. 46 yaşındaki model, şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.


ECE ERİDİ!
Güzel model Ece Gürsel, tasarımcı Ebru Yener'in yeni koleksiyonu için önceki gün objektif karşısına geçti. Boğaz manzarasında Cengiz Dikbaş'a verdiği çarpıcı pozlarla büyüleyen Gürsel, çekimler için özel diyet ve sporla 10 kilo verdiğini açıkladı.


BURCU SUSPUS!
Sinan Akçıl'la boşanacağı konuşulan Burcu Kıratlı, önceki gün Zorlu AVM'de objektife yansıdı. Tek başına mağazaları gezen güzel oyuncu, görüntülendiğini fark edince gerildi. Sosyal medyada 'Akçıl' soyadıyla eşini silen Kıratlı, boşanma sorularını yanıtsız bıraktı.



YENİ YAŞ POZU
Defne Samyeli'nin
küçük kızı Derin Talu, dün 16 yaşına girdi. Bugüne kadar verdiği pozlarla adından söz ettiren genç kız, doğum gününde de kural bozmadı. Talu, bu karesine de "Artık bu kız nasıl 15 yazamayacaksınız" notu düştü.


REYNMEN ZIMBALADI
Sivaslı olan 'Reynmen' lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş, önceki gün kangal yavrusu sahiplendi. Aktaş, memleketine özgü Sivas kangalına da 'Zımba' ismini verdi.


RENKLİ DENİZ
SOSYAL medyayı aktif kullanan Deniz Akkaya, önceki günkü paylaşımıyla Instagram'ı renklendirdi. Eski manken, bir çekim için verdiği bu renkli pozla enerjik yanını gözler önüne serdi.